Udsolgt - Anders Matthesen

PROGRAMÆNDRING - NY DATO!

UDSOLGT -ANDERS MATTHESEN - DINNER SHOW

LØRDAG 11. MAJ  2019 - 20:30

PROGRAMÆNDRING - NY DATO!

UDSOLGT - ANDERS MATTHESEN - DINNER SHOW


Vi er meget stolte af på Grand Hotel helt eksklusivt at kunne byde indenfor til Anders ”Anden” Matthesens stand-up i Glassalen. Anden har gennem årtier fået os til at flække af grin, trække på smilebåndet og vride os af latter og smerte i mavemusklerne. Anders er Danmarks ubetinget største komiker, og du har nu muligheden for at opleve ham helt tæt på.


Hvem husker ikke shows som ”Anden På Coke”, ”Tal For Dig Selv”, ”Anders Matthesen Vender Tilbage”, som alle blev store publikums- og anmelderroste successer. Udover at lave stand-up har Anders også gjort det fantastisk inden for film, radio og tv, blandt andet med ”Terkel i Knibe”, ”Sorte Kugler” og legendariske ”Jul på Vesterbro”.


Efter et totalt udsolgt 25 års jubilæumsshow er det lykkedes os at få lov at lave et intimt show med Anders Matthesen i Glassalens smukke rammer.


Pris

Stand-up i Glassalen med komiker Anders Matthesen

Pris pr. person inkl. bobler og snacks efter showet DKK 550,-Spis middag før  Anders Matthesen

Før showet vil der være mulighed for at tilkøbe  en delikat 2 retters menu, der med afsæt i forårets overdådige spisekammer gør for en perfekt optakt til en fremragende aften i latterens tegn. Menuen koster  DKK 275,-


Under middagen har du naturligvis mulighed for at nyde en nøjsomt sammensat vinmenu af smagfulde vine fra henholdsvist Frankrig og Californien.  Vinmenuen koster DKK 170,-


Se Restaurant Grands stand-up menu her.


Skulle lysten til dessert forekomme, anbefaler vi naturligvis Restaurant Grands klassiske Crepé Suzette, serveret med appelsin, mandler og vaniljeis. Vi flamberer selvfølgelig de hjemmebagte pandekager i Grand Marnier.

Den kan allerede nu forudbestilles og koster DKK 135,-


Vi anbefaler at du påbegynder middagen omkring klokken  18:30


Efter showet vil Grand hotel byde på et glas bobler og salte snacks!


Tilkøb en cocktail: Springtime Collins

Til en særlig aften som denne anbefaler vi ydermere en herlig forårscocktail. Derfor kan du fra Grand Bar allerede nu forudbestille en forfriskende Springtime Collins lavet på London Dry Gin, St. Germain, Citrus, Agurkesirup & soda.


Tilkøb en cocktail: Missionary’s Downfall

Til nydelse under showet  anbefaler vi slutteligt en frisk og velsmagende Missionary’s Downfall.  Denne cocktail er lavet på Rom, fersken, lime, ananas, sukker og mynte. Oplev komiker Anders Matthesen i glassalen på First Hotel Grand


Dato & Tidspunkt

Lørdag den 11. maj 2019, klokken 20:30


Sted

First Hotel Grand

Jernbanegade 18

5000 Odense C


Pris

Stand-up og middag med Anders Matthesen

Pris pr. person  DKK 550,-


Billetter


Køb dine billetter, direkte hos os.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71

alle døgnets timer.


Bordreservation & Billetsalg - Udsolgt!