Udsolgt - Celebrating Aretha Franklin

 

CELEBRATING ARETHA FRANKLIN

UDSOLGT

06.04.2019 - 20:00

 

STARRING BENJAMIN KOPPEL

 

GUEST VOCALS BY KAYA BRÜEL & MARIE CARMEN KOPPEL

"Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel sender publikum på en følelsesmæssig rutsjebanetur fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning, når de dykker ned i The Queen of Soul’s store sangkatalog."

 

Benjamin Koppel og hans orkester indtager the grand hotel late night jazz club sammen med Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel i en hyldest til legenden Aretha Franklin med en forrygende og festlig koncert.

 

Hendes udødelige klassikere som ”A Natural Woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect” har bevæget og begejstret fans verden over. Kom med på følelsesmæssig rutsjebanetur fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning, når de dykker ned i The Queen of Soul’s store sangkatalog.

 

Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club, hvor kapelmester Benjamin Koppel og hans orkester med selvsikker elegance byder velkommen til Jazz Club stemning à la 1950erne. Glæd dig til at opleve jazzmusikkens klassiske kompositioner i fornemt selskab af nye jazzfortolkninger fra populærmusikkens omfattende kartotek.

 

BILLETTER

 

 

THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB

 

Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.

 

Glæd dig til en aften med masser af rytme og sprøde toner - vi er sikre på at kunne tilfredsstille både nybegyndere og jazzconnaisseurs i alle aldre.

 

Klokken 20:00 slår vi dørene op til Restaurant Grand, hvor du vil blive budt velkommen af hoteldirektør Lui Jensen. Vi serverer inden jazzkoncerten en let anretning i form af Restaurant Grands ikoniske 5 liner, og hertil har du mulighed for at tilkøbe et væld af spændende vine fra både nær og fjern.

 

Grand Bar holder naturligvis åbent allerede fra klokken 17:00, skulle du ønske at starte aftenen med en af husets klassiske cocktails.

 

Klokken 21:30 åbner vi dørene til Jazz Club i Glassalen. Her vil Benjamin Koppel med orkester give et brag af en jazzkoncert i to sets.

 

Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.

 

 

BILLETBESTILLING & PRISER

Køb dine billetter direkte hos os og spar gebyrerne.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer.

 

PRIS

 

The Grand Hotel Late Night Jazz Club - Celebrating Aretha Franklin

Entré til koncert inklusiv middagsanretning i Restaurant Grand.

SE MENUEN

 

Celebrating Aretha Franklin: DKK 595,-

 

 

TILKØB

 

Velkomstcocktail & pindemadder

Start din aften med en forfrikende Springtime Collin’s lavet på London Dry Gin, St. Germain, Citrus, Agurkesirup, soda. Hertil serveres pindemadder.

 

Tilkøb af velkomstcocktail & pindemadder: DKK 95,-

 

 

RESERVATION & BOOKING

 

For billetbestilling ring +45 66 11 71 71

Send os en forespørgsel i formularen nedenfor.

Eller book via ticketmaster (bemærk ekstra gebyr)