Udsolgt - Anders Matthesen - Dinner Show 16. August 2019
Oplev Anders Matthesen helt tæt på når han i gæster First Hotel Grand

UDSOLGT - ANDERS MATTHESEN DINNER SHOW

ANDERS MATTHESEN - UDSOLGT

FREDAG 16. AUGUST  2019 - 18:30


Vi er meget stolte af på Grand Hotel helt eksklusivt at kunne byde indenfor til Anders ”Anden” Matthesens stand-up i Glassalen. Anden har gennem årtier fået os til at flække af grin, trække på smilebåndet og vride os af latter og smerte i mavemusklerne. Anders er Danmarks ubetinget største komiker, og du har nu muligheden for at opleve ham helt tæt på.


Hvem husker ikke shows som ”Anden På Coke”, ”Tal For Dig Selv”, ”Anders Matthesen Vender Tilbage”, som alle blev store publikums- og anmelderroste successer. Udover at lave stand-up har Anders også gjort det fantastisk inden for film, radio og tv, blandt andet med ”Terkel i Knibe”, ”Sorte Kugler” og legendariske ”Jul på Vesterbro”.


Efter et totalt udsolgt 25 års jubilæumsshow er det lykkedes os at få lov at lave et intimt show med Anders Matthesen i Glassalens smukke rammer.


Før showet serveres en delikat 3 retters menu, der med afsæt i sensommerens overdådige spisekammer gør for en perfekt optakt til en fremragende aften i latterens tegn.


Pris

Stand-up dinner show med Anders Matthesen

Pris pr. person  DKK 695,-
Aftenens menu


Forret:

Koldrøget vildlaks med fine vadehavsrejer fra Rømø, smilende vagtelæg samt krydderurtesalat vendt i vinaigrette og sprød toast


Hovedret:

Helstegt kalvefilet med ristet sommerkål og håndbælget danske ærter, syltet græsker, nye kartofler vendt i smør og krydderurter samt cremet kalvesauce


Dessert:

Hjemmelavet vanilje iscreme med søde danske brombær, blåbær og hindbær hertil små sprøde merengskysTilkøb : Vinmenu

Under middagen har du naturligvis mulighed for at nyde en nøjsomt sammensat vinmenu af smagfulde vine der med sikkerhed vil både glæde og begejstre.

Vinmenuen koster DKK 175,-


Tilkøb en cocktail: Springtime Collins

Til en særlig aften som denne anbefaler vi ydermere en velkomst cocktail. Derfor kan du fra Grand Bar allerede nu forudbestille en forfriskende Springtime Collins lavet på London Dry Gin, St. Germain, Citrus, Agurkesirup & soda.


Tilkøb en cocktail: Missionary’s Downfall

Til nydelse under showet  anbefaler vi slutteligt en frisk og velsmagende Missionary’s Downfall.  Denne cocktail er lavet på Rom, fersken, lime, ananas, sukker og mynte. 


Tilkøb en overnatning

Når du køber en billet til Anders Matthesen Dinner Show,  har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

Enkeltværelse:      DKK  950,-

Dobbeltværelse:    DKK 1.050,-


Oplev komiker Anders Matthesen i glassalen på First Hotel Grand


Dato & Tidspunkt

Fredag den 16. august  2019, klokken 18:30


Sted

First Hotel Grand

Jernbanegade 18

5000 Odense C


Pris

Stand-up dinner show med Anders Matthesen

Pris pr. person  DKK 695,-Billetter


Køb dine billetter, direkte hos os.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71

alle døgnets timer.


Bordreservation & Billetsalg