Anders Matthesen

ANDERS MATTHESEN DINNER SHOW

ANDERS MATTHESEN

FREDAG 31. JANUAR  2020 - 18:30


Vi er meget stolte af på Grand Hotel helt eksklusivt at kunne byde indenfor til Anders ”Anden” Matthesens stand-up i Glassalen. Anden har gennem årtier fået os til at flække af grin, trække på smilebåndet og vride os af latter og smerte i mavemusklerne. Anders er Danmarks ubetinget største komiker, og du har nu muligheden for at opleve ham helt tæt på.


Hvem husker ikke shows som ”Anden På Coke”, ”Tal For Dig Selv”, ”Anders Matthesen Vender Tilbage”, som alle blev store publikums- og anmelderroste successer. Udover at lave stand-up har Anders også gjort det fantastisk inden for film, radio og tv, blandt andet med ”Terkel i Knibe”, ”Sorte Kugler” og legendariske ”Jul på Vesterbro”.


Efter et totalt udsolgt 25 års jubilæumsshow er det lykkedes os at få lov at lave et intimt show med Anders Matthesen i Glassalens smukke rammer.


Før showet serveres en delikat 3 retters menu, der med afsæt i vinterens markante spisekammer gør for en perfekt optakt til en fremragende aften i latterens tegn.


Pris

Stand-up dinner show med Anders Matthesen

Pris pr. person  DKK 795,-
Aftenens menu


Soupe crémeuse au Topinambour

Cremet jordskokkesuppe serveret med urtebagt torsk, purløg og trøffelolie


Filet de boeuf Espagnole

Rosastegt oksefilet med glacerede gulerødder og selleri samt pommes Anna serveret med sauce espagnole


Gâteau Rubinstein

Romfromage og hindbærmarmelade på makronbund dekoreret med chokoladeovertrukne profiteroles og flødeskum. 
Tilkøb : Vinmenu

Under middagen har du naturligvis mulighed for at nyde en nøjsomt sammensat vinmenu af smagfulde vine der med sikkerhed vil både glæde og begejstre.

Vinmenuen koster DKK 245,-


Tilkøb en cocktail: Winter Cup

Til en særlig aften som denne anbefaler vi ydermere en velkomst cocktail. Derfor kan du fra Grand Bar allerede nu forudbestille en forfriskende Winter Cup lavet på Plantation Original Dark Rum, Pimm’s No. 1, Ginger Ale, anis, kanel, tips, appelsin & mynte.


Tilkøb en cocktail: Dark’N’Stormy

Til nydelse under showet  anbefaler vi slutteligt en frisk og velsmagende Dark’N’Stormy.  Denne cocktail er lavet på  Gosling’s Black Seal Rum, lime & Ginger Beer.


Tilkøb en overnatning

Når du køber en billet til Anders Matthesen Dinner Show,  har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

Enkeltværelse:      DKK  950,-

Dobbeltværelse:    DKK 1.050,-


Oplev komiker Anders Matthesen i glassalen på First Hotel Grand


Dato & Tidspunkt

Fredag den 31. Januar 2020, klokken 18:30


Sted

First Hotel Grand

Jernbanegade 18

5000 Odense C


Pris

Stand-up dinner show med Anders Matthesen

Pris pr. person  DKK 795,-Billetter


Køb dine billetter, direkte hos os.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71

alle døgnets timer.


Bordreservation & Billetsalg

Når du sender os en forespørgsel bliver du kontaktet af en af vores fantastiske receptionister, vi ordner samtidig betalingen telefonisk, så hav kort klar.