Grand Hotel Odense Vinatage logo.

MORTEN WICHMANN & JACOB WILSON

//

9. APRIL 2021

COMEDY ZOO POP UP  X  FIRST HOTEL GRAND ODENSE


Jacob Wilson


Hylemorsomme Jacob Wilson gæster Glassalen med sin knivskarpe comedy.  Siden debuten i 2002 har Wilson gjort sig bemærket med adskillige optrædener på TV i programmerne ’Stand-up.dk’ og ’Live fra Bremen’. De sidste par år har Jacob dog holdt sig væk fra skærmen, for at hellige sig fuldstændig til sin store kærlighed, nemlig stand-up.


Morten Wichmann


Skarp satire leveret i kompromisløs stil. Morten Wichmann favner bredt og der er ikke et emne, han ikke kan finde en humoristisk vinkel på. Wichmann er velkendt på den danske comedy scene, og er blandt meget andet kendt for sit One-man show  ’Morten Wichmann Gør Sin Ting’ og det  samfundskritiske satireshow ’Rage against the mainstream’


Spis i Restaurant Grand


Køb din billet til Comedy Zoo Pop Up den 9. april 2021 med spisning før showet i Restaurant Grand. Vi har forberedt to lækre hovedretter - perfekt til en fredag aften i latterens tegn. 


POULET SAUTÈ CHASSEUR

Saftigt kyllingebryst samt udbenet overlår af Velfærdskylling fra Gråsten med ristede kejser- og bøgehatte, sauterede skalotteløg samt reduceret hønseskysauce med kørvel og estragon monteret med kold smør. Serveres med confiteret kartoffel.


FILET DE FLÉTAN MARIE WALEWSKA 

Helleflynder pocheret i fiskefumet med smørsauteret hummerhaler og trøffel. Glaseret med monaysauce tilsmagt med hummersmør. Serveres med pommes rissoleé.

60405677_2870022279705299_2944955570450333696_o
Morten wichmann

Priser

DKK 295,-


Entrébillet inkl. Middag i Restaurant Grand

Poulet Sauté Chasseur

DKK 620,-


Entrébillet inkl. Middag i Restaurant Grand

Filet de Flétan Marie Walewska

DKK 595,-

Entrébillet


COMEDY ZOO POP UP  

Thomas Hartmann
Anders Fjeldsted


THOMAS HARTMANN & ANDERS FJELSTED

14. MAJ 2021


Glæd dig til klassisk stand-up når to af Danmarks bedste komikere indtager scenen i Glassalen på First Hotel Grand i Odense.


Dan Andersen
Brian Mørk


DAN ANDERSEN & BRIAN MØRK

4. JUNI 2021


Brian Mørk levere knivskarp og cool komik og den altid charmerende Dan Andersen tryllebinder publikum med sine musikalske tosserier.