Grand Hotel Odense Vinatage logo.

DAN ANDERSEN & BRIAN MØRK

//

4. JUNI 2021

COMEDY ZOO POP UP  X  FIRST HOTEL GRAND ODENSE


Brian Mørk


Brian Mørk er kendt for sin begavede humor, der med en kirurgisk skarphed og en cool og tilbagelænet stil slår benene væk under publikum. Siden debuten som stand-up komiker i 2002 har Mørk brillieret på scener i hele landet og på skærmen med blandt andet 'Brian Mørk Show', 'Zulu Late Night' & 'Stand-up.dk'


Dan Andersen


Bag den charmerende facade gemmer sig en hardcore stand-up komiker, der med en legende lethed kombinerer musik og comedy. Den folkekære komiker Dan Andersen indtog toppen af dansk comedy med sin guitar under armen, og er sidenhen blevet en umiskendelig del af den danske standup scene.


Spis i Restaurant Grand


Køb din billet til Comedy Zoo Pop Up den 5. februar 2021  med spisning før showet i Restaurant Grand. Vi har forberedt to lækre hovedretter - perfekt til en fredag aften i latterens tegn. 


STEAK FRITES BERNAISE

250 gram grillet Ribeye af Black Angus serveres med hjemmelavet sauce Bearnaise, ristede svampe og haricots verts samt syltede rødløg og sprøde pommes frites.


MORUE ET VELOUTÉ DE MOULES.

200 gram bagt torskeryg hertil en cremet blåmuslinge velouté, grillet kål tilsmagt med brunet smør og peberrod samt ristede hasselnødder og confiteret kartoffel.


Brian Mørk
Dan Andersen

Priser

DKK 295,-


Entrébillet inkl. Middag i Restaurant Grand

Steak frites bearnaise i Restaurant Grand

DKK 620,-


Entrébillet inkl. Middag i Restaurant Grand

Morue et velouté de moules

DKK 595,-

Entrébillet


COMEDY ZOO POP UP  

Jacob Wilson
Morten wichmann


MORTEN WICHMANN & JACOB WILSON


9. APRIL 2021


Glæd dig til skarpt satirisk lineup når Morten Wichmann & Jacob Wilson gør deres entre på scenen i Glassalen.


Thomas Hartmann
Anders Fjeldsted


THOMAS HARTMANN & ANDERS FJELSTED

14. MAJ 2021


Glæd dig til klassisk stand-up når to af Danmarks bedste komikere indtager scenen i Glassalen på First Hotel Grand i Odense.