Emmelie de Forest

KONCERT & MIDDAG

EMMELIE DE FOREST- FREDAG 8. FEBRUAR 2019 - 18:00

KONCERT & MIDDAG MED EMMELIE DE FOREST

 

Fredag den 8. februar 2019 slår First Hotel Grand i Odense dørene op til en pragtfuld aften, hvor sangerinden, sangskriveren og vinderen af det internationale Melodi Grand Prix, Emmelie de Forest, lægger vokal og charme til et stemningsfuldt koncertarrangement i hotellets historiske glassal.

 

Sammen med sit band vil Emmelie fremføre sange fra hendes 2 albums ”Only Teardrops” og ”History” foruden nye, endnu ikke er udgivede, kompositioner, samt udvalgte cover numre. Lydbilledet er en blandning af både akustiske og elektroniske elementer, hvor elguitar møder ukulele og viola møder omnichord.

 

Nyd først en middag i glassalens luksuriøse rammer og glæd dig til en traditionsrig smagsoplevelse, når vi med trøffel, hummer og fasan serverer en menu bestående af 4 forbilledlige franske serveringer. Middagen afsluttes naturligvis af en elegant dessert, Créme Bavaroise au Citron, Grand Hotels klassiske citronfromage som den først blev serveret i 1933. Under middagen har du mulighed for at nyde en vinmenu af smagfulde og perfekt afstemte franske vine.

 

Under hele arrangementet står Grand Hotels velrenommerede bartendere klar til at forsøde din fredag aften med særligt udvalgte cocktails.

 

 

Pris

Middag og koncert med Emmelie de Forest per person DKK 595,-

 

 

Billetter

Køb dine billetter, direkte hos os.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer.

 

Bordreservation & Billetsalg

 
Emmelie de Forest, 8. februar 2019
Jacob Gurevitsch, 24. maj 2019
 
 
 
 

Gå ikke glip af en uforglemmelig aften i selskab med Emmelie de Forest og Restaurant Grand.

Dato & Tidspunkt

Fredag den 8. februar 2019, klokken 18:00

 

Sted

First Hotel Grand

Jernbanegade 18 DK-5000 Odense C

 

Pris

Middag og koncert med Emmelie de Forest per person DKK 595,-

 

Tilkøb

Når du køber en billet til koncerten har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert dobbeltværelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

 

Tilkøb af dobbeltværelse DKK 895,-

Tilkøb af eksklusiv vinmenu DKK 350,-

 

Nemt og bekvemt

Husk at du også kan booke dine billetter online her