Koppel, Norby, Eskine, Colley & Werner

 

THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB

25.05.2019 - 20:00

 

STARRING CÆCILIE NORBY (VOKAL), BENJAMIN KOPPEL (SAXOFON), PETER ERSKINE (TROMMER), SCOTT COLLEY (BAS), KENNY WERNER (KLAVER)

Med et hold af nogle af de bedste jazzmusikere i verden præsenterer the Grand Hotel Late Night Jazz Club “ANNAS FLUGT” en livsbekræftende og dramtisk jazzfortælling om et liv gennem snart 100 år!

 

Benjamin Koppel har denne gang allieret sig med fænomenale Cæcilie Norby og fået nogle af de helt store internationale jazzstjerner til byen. Peter Erskine rangerer som en af verdens bedste trommeslagere især kendt for hans virke i Weather Report og Steps Ahead. På bas finder vi Scott Colley der i mange år har spillet sammen med jazzlegender som Herbie Hancock, Jim Hall & Chris Potter for bare at nævne nogle få. Bag flyglet sidder Kenny Werner, den prisvindende top pianist der er kendt for sine fantastiske improvisationer.

 

ANNAS FLUGT tager udgangspunkt i Benjamin Koppels snart 97-årige tante Anna’s liv. Anna, født 1921, har haft et langt og begivenhedsrigt liv, hvor hun bl.a. under 2. Verdenskrig måtte flygte til Sverige, sammen med resten af sin jødiske familie.

Benjamin Koppel har efter en række lange samtaler med Anna i hendes hus i en forstad til Paris, videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Anna's fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklys, der består af ti sange, ialt ca 65 minutters musik.

 

Musik og tekst tager udgangspunkt i forskellige hjørner af Anna’s liv, med særlig fokus på flugten fra Danmark og tiden i Sverige, mens krigen rasede i det øvrige Europa. Resultatet er fuldstændig tryllebindende og udgives i løbet af 2019.

 

BILLETTER

THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB

 

Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.

 

Glæd dig til en aften med masser af rytme og sprøde toner - vi er sikre på at kunne tilfredsstille både nybegyndere og jazzconnaisseurs i alle aldre.

 

Klokken 20:00 slår vi dørene op til Restaurant Grand, hvor du vil blive budt velkommen af hoteldirektør Lui Jensen. Vi serverer inden jazzkoncerten en let anretning hertil har du mulighed for at tilkøbe et væld af spændende vine fra både nær og fjern.

 

Grand Bar holder naturligvis åbent allerede fra klokken 17:00, skulle du ønske at starte aftenen med en af husets klassiske cocktails.

 

Klokken 21:30 åbner vi dørene til Jazz Club i Glassalen. Her vil Benjamin Koppel med orkester give et brag af en jazzkoncert i to sets.

 

Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.

Grillede hvide asparges med fjordrejer og dildmayo

 

 

Limemarineret vildlaks med lakserogn og toast melba

 

Sprød pakke med kalvebryst og brisler serveret med sauce tatar

 

 

Unghaneterrin med puy-linser og lufttørret skinke

 

 

Fransk brie med ristet brioche og rabarberkompot

 

 

DESSERT

Klassisk jordbær Romanoff

 

BILLETBESTILLING & PRISER

Køb dine billetter direkte hos os og spar gebyrerne.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer.

 

PRIS

The Grand Hotel Late Night Jazz Club - Annas Flugt

Entré til koncert inklusiv middagsanretning i Restaurant Grand.

Annas flugt: DKK 645,-

 

TILKØB

 

Velkomstcocktail & pindemadder

Start din aften med en forfrikende Springtime Collin’s lavet på London Dry Gin, St. Germain, Citrus, Agurkesirup, soda. Hertil serveres pindemadder.

Tilkøb af velkomstcocktail & pindemadder: DKK 95,-

 

 

Overnatning

Når du køber en billet til Grand Hotel Late Night Jazz Club, har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

 

Enkeltværelse: DKK 950,-

 

Dobbeltværelse: DKK 1.050,-

 

 

RESERVATION & BOOKING

 

For billetbestilling ring +45 66 11 71 71

Eller send os en forespørgsel i formularen nedenfor.