Koppel, Norby, Eskine, Colley & Werner25.05.2019 - 20:00


STARRING BENJAMIN KOPPEL (SAXOFON), CÆCILIE NORBY (VOKAL),  PETER ERSKINE (TROMMER), SCOTT COLLEY (BAS), KENNY WERNER (KLAVER)THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB


- lørdag den 25. maj 2019 - klokken 20:00


Med et hold af nogle af de bedste jazzmusikere i verden præsenterer the Grand Hotel Late Night Jazz Club “ANNAS FLUGT” en livsbekræftende og dramtisk jazzfortælling om et liv gennem snart 100 år!


Benjamin Koppel har denne gang allieret sig med fænomenale Cæcilie Norby og fået nogle af de helt store internationale jazzstjerner til byen. Peter Erskine rangerer som en af verdens bedste trommeslagere især kendt for hans virke i Weather Report og Steps Ahead. På bas finder vi Scott Colley der i mange år har spillet sammen med jazzlegender som Herbie Hancock, Jim Hall & Chris Potter for bare at nævne nogle få. Bag flyglet sidder Kenny Werner, den prisvindende top pianist der er kendt for sine fantastiske improvisationer.


ANNAS FLUGT tager udgangspunkt i Benjamin Koppels snart 97-årige tante Anna’s liv. Anna, født 1921, har haft et langt og begivenhedsrigt liv, hvor hun bl.a. under 2. Verdenskrig måtte flygte til Sverige, sammen med resten af sin jødiske familie.

 

Benjamin Koppel har efter en række lange samtaler med Anna i hendes hus i en forstad til Paris, videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Anna's fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklys, der består af ti sange, ialt ca 65 minutters musik.


Musik og tekst tager udgangspunkt i forskellige hjørner af Anna’s liv, med særlig fokus på flugten fra Danmark og tiden i Sverige, mens krigen rasede i det øvrige Europa. Resultatet er fuldstændig tryllebindende og udgives i løbet af 2019.

THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB


Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.


Klokken 20:00 slår vi officielt dørene op til The Grand Hotel Late Night Jazz Club. Allerede nu har du mulighed for at forudbestille spændende vine klassiske cocktails.


Klokken 21:00 starter koncerten, som vil vare ca. 75 minutter. 


Efter koncerten vil der være hyggejazz og natmad når vi i de tilstødende lokaler serevere vores klassiske smørrebrødsbuffet. Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.