Koppel & Sko - OnCole

 

ON COLE

21.09.2019 - 20:00

 

STARRING BENJAMIN KOPPEL

 

GUEST VOCALS BY SØREN SKO

 

Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, bliver der for alvor pustet nyt liv i de gamle klassikere. Sammen giver Benjamin Koppel & Søren Sko – med hjælp fra nogle af Nordens bedste jazzmusikere – deres helt eget bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire.

 

Netop i år ville Nat King Cole være fyldt 100 år og selvom legenden ikke er mere, lever hans vidunderlige sangskat videre.

 

Glæd dig til en vidunderlig og indbydende koncertoplevelse.

 

Den danske sanger Søren Sko har, lige siden den efterhånden legendariske duo Sko & Torp debuterede i 1989, været en uundværlig bestanddel af den danske musikscene, centralt placeret som en af landets fineste sangere. Saxofonisten Benjamin Koppel udgav sin debutplade som bare 18-årig i 1993, har siden spillet med alle de største internationale jazzstjerner, udgivet knap 50 plader i eget navn og modtaget et hav af priser og hædersbevis.

 

I 2018 udsendte Søren og Benjamin pladen On Cole med udvalgte klassikkere. Resultatet er ganske enestående, med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske saxofon i centrum, høstede albummet anmelder roser og er en af de mest spillede jazz udgivelser sidste år. En plade af format, der rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene.

 

BILLETTER

THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB

 

Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.

 

Glæd dig til en aften med masser af rytme og sprøde toner - vi er sikre på at kunne tilfredsstille både nybegyndere og jazzconnaisseurs i alle aldre.

 

Klokken 20:00 slår vi dørene op til Restaurant Grand, hvor du vil blive budt velkommen af hoteldirektør Lui Jensen. Vi serverer inden jazzkoncerten en let anretning hertil har du mulighed for at tilkøbe et væld af spændende vine fra både nær og fjern.

 

Grand Bar holder naturligvis åbent allerede fra klokken 17:00, skulle du ønske at starte aftenen med en af husets klassiske cocktails.

 

Klokken 21:30 åbner vi dørene til Jazz Club i Glassalen. Her vil Benjamin Koppel med orkester give et brag af en jazzkoncert i to sets.

 

Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.

 

Varmrøget laks med salat af æble og hasselnødder

 

 

Rejeterrine med håndpillede rejer og purløgsmayo

 

 

Terrin på dådyrskank, serveret med svampemayo, marinerede solbær og pastinakchips

 

 

Sprød brioche, svampe a la creme, syltede svampe og persillefrit

 

 

Morbier med portvinsmarineret kirsebær

 

DESSERT

 

Henkogte pærer serveret med hvidchokolade, calvadossirup og chokoladecrumble

 

BILLETBESTILLING & PRISER

Køb dine billetter direkte hos os og spar gebyrerne.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer.

 

PRIS

 

The Grand Hotel Late Night Jazz Club - OnCole

Entré til koncert inklusiv middagsanretning i Restaurant Grand.

 

On Cole: DKK 645,-

 

 

 

TILKØB

 

Velkomstcocktail & pindemadder

Start din aften med en forfrikende Collin’s cocktail lavet på London Dry Gin, St. Germain, Citrus, Agurkesirup, soda. Hertil serveres pindemadder.

 

Tilkøb af velkomstcocktail & pindemadder: DKK 95,-

 

 

 

Overnatning

Når du køber en billet til Grand Hotel Late Night Jazz Club, har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

Enkeltværelse: DKK 950,-

Dobbeltværelse: DKK 1.050,-

 

 

RESERVATION & BOOKING

 

For billetbestilling ring +45 66 11 71 71

Eller send os en forespørgsel i formularen nedenfor.