Koppel & Sko - OnCole


ON COLE

21.09.2019 - 20:00


STARRING BENJAMIN KOPPEL


GUEST VOCALS BY SØREN SKO


ON COLE

- lørdag den 21. september 2019 - klokken 20:00


Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, bliver der for alvor pustet nyt liv i de gamle klassikere. Sammen giver Benjamin Koppel & Søren Sko – med hjælp fra nogle af Nordens bedste jazzmusikere – deres helt eget bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire.


Netop i år ville Nat King Cole være fyldt 100 år og selvom legenden ikke er mere, lever hans vidunderlige sangskat videre.


Glæd dig til en vidunderlig og indbydende koncertoplevelse.


Den danske sanger Søren Sko har, lige siden den efterhånden legendariske duo Sko & Torp debuterede i 1989, været en uundværlig bestanddel af den danske musikscene, centralt placeret som en af landets fineste sangere. Saxofonisten Benjamin Koppel udgav sin debutplade som bare 18-årig i 1993, har siden spillet med alle de største internationale jazzstjerner, udgivet knap 50 plader i eget navn og modtaget et hav af priser og hædersbevis.


I 2018 udsendte Søren og Benjamin pladen On Cole med udvalgte klassikkere. Resultatet er ganske enestående, med Sørens rå og upolerede rockstemme og Benjamins melodiske saxofon i centrum, høstede albummet anmelder roser og er en af de mest spillede jazz udgivelser sidste år. En plade af format, der rammer lige så bredt og folkeligt, som den kan måle sig på den internationale jazzscene.


THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB


Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.


Klokken 20:00 slår vi officielt dørene op til The Grand Hotel Late Night Jazz Club. Allerede nu har du mulighed for at forudbestille spændende vine klassiske cocktails.


Klokken 21:00 starter koncerten, som vil vare ca. 75 minutter. 


Efter koncerten vil der være hyggejazz og natmad når vi i de tilstødende lokaler serevere vores klassiske smørrebrødsbuffet. Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.