Monicas Vals

 

MONICAS VALS

01.06.2019 - 20:00

 

STARRING BENJAMIN KOPPEL

 

GUEST VOCALS BY MARI GÖTESDOTTER

SØREN MØLLER - KLAVER / JOHNNY ÅMAN (FIN) - KONTRABAS / PETER NILSSON (SWE) - TROMMER

Monica Zetterlund var en af sin tids allerstørste jazzstjerner, hvis sangskat er kendt og elsket gennem de sidste 50 år. Selvom den legendariske sangerinde indstillede karrieren i 1999, lever hendes stemme videre gennem talrige udgivelser, der til stadighed fascinerer og berører musikelskere verden over, bl.a. hendes indspilning med den legendariske pianist Bill Evans står som en milepæl i jazz historien.

 

I efteråret 2018 satte Malmø Stadsteater jazzmusicalen Monicas Vals op – en forestilling der høstede fremragende anmeldelser og spillede for fulde huse, ikke mindst på grund af den svenske skuespiller Mari Götesdotter pragtpræstation i rollen som Monica. De musikalske tråde blev samlet af forestillingens kapelmester Benjamin Koppel, der tog os på en tidsrejse tilbage til datidens jazzklubber.

 

Publikum får lørdag d. 1. juni mulighed for at opleve Monica Zetterlunds musikalske arv opført live af nogle af Skandinaviens førende jazzmusikere, der denne aften vækker Nordens største og mest særegne sangerinde til live.

 

BILLETTER

 

 

THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB

 

Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.

 

Glæd dig til en aften med masser af rytme og sprøde toner - vi er sikre på at kunne tilfredsstille både nybegyndere og jazzconnaisseurs i alle aldre.

 

Klokken 20:00 slår vi dørene op til Restaurant Grand, hvor du vil blive budt velkommen af hoteldirektør Lui Jensen. Vi serverer inden jazzkoncerten en let anretning hertil har du mulighed for at tilkøbe et væld af spændende vine fra både nær og fjern.

 

Grand Bar holder naturligvis åbent allerede fra klokken 17:00, skulle du ønske at starte aftenen med en af husets klassiske cocktails.

 

Klokken 21:30 åbner vi dørene til Jazz Club i Glassalen. Her vil Benjamin Koppel med orkester give et brag af en jazzkoncert i to sets.

 

Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.

Grillede hvide asparges med fjordrejer og dildmayo

 

 

Limemarineret vildlaks med lakserogn og toast melba

 

Sprød pakke med kalvebryst og brisler serveret med sauce tatar

 

 

Unghaneterrin med puy-linser og lufttørret skinke

 

 

Fransk brie med ristet brioche og rabarberkompot

 

 

DESSERT

Klassisk jordbær Romanoff

 

BILLETBESTILLING & PRISER

Køb dine billetter direkte hos os og spar gebyrerne.

Vi har åbent på telefon 66 11 71 71 alle døgnets timer.

 

PRIS

The Grand Hotel Late Night Jazz Club - Monicas vals

Entré til koncert inklusiv middagsanretning i Restaurant Grand.

Monicas Vals: DKK 645,-

 

TILKØB

Velkomstcocktail & pindemadder

Start din aften med en forfrikende Springtime Collin’s lavet på London Dry Gin, St. Germain, Citrus, Agurkesirup, soda. Hertil serveres pindemadder.

Tilkøb af velkomstcocktail & pindemadder: DKK 95,-

 

Overnatning

Når du køber en billet til Grand Hotel Late Night Jazz Club, har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

Enkeltværelse: DKK 950,-

Dobbeltværelse: DDK 1.050,-

 

 

RESERVATION & BOOKING

 

For billetbestilling ring +45 66 11 71 71

Eller send os en forespørgsel i formularen nedenfor.