Gallamenu

NYTÅRS GALLAMENU

PER

HALLUNDBÆK

NYTåRSFESTENS KLASSISKE RÅVARER PRÆSENTERET AF PER HALLUNDBÆK

 

Det gastronomiske ikon, Per Hallundbæk, vil til nytårsgalla forkæle og begejstre med en gallamenu i 5 serveringer, der sikkert og elegant bringer os ind i det nye år. Med udgangspunkt i nytårsfestens klassiske råvarer såsom torsk, østers og marcipan i fornemt selskab af kaviar, vagtler & Karl Johan-svampe formår Hallundbæk at præsentere en uovertruffen og visionær spiseoplevelse, der frembringer både smilet og feststemningen.

 

Hertil har du mulighed for at nyde en vinmenu med dejlige vine fra Italien, Spanien, Østrig og Frankrig.

 

PER HALLUNDBÆK

PRISVINDENDE GASTRONOM, KOK & FORFATTER

 

Per Hallundbæks mange bedrifter, bøger og mere end 9 år som køkkenchef og direktør på Falsled Kro har hjembragt adskillige priser og international anerkendelse og har gjort Per et af de mest genkendelige ansigter i dansk gastronomi.

 

Per har med sin toneangivende og visionære tilgang til råvarekvalitet og forarbejdning været en vigtig del af udviklingen af den danske gastronomiske scene og fortsætter i dag arbejdet som direktør for Hallundbæk Food.

 

Gallamenu

- 5 SERVERINGER -

 

 

- / -

 

 

Torsk - Vagtelæg – Sennep – Kærnemælk

 

 

Vin

 

Louis Jadot - Bouzeron 2016.

 

 

Cocktail

Tommy’ Margarita - Tequila Reposado, Agavenektar, Lime

 

 

Saft

 

Agurk, yuzu, honnig, citrongræs og kokosmælk.

 

 

 

- / -

 

 

Pighvar – Caviar – Persille – Østers

 

 

Vin

Weszeli, Riesling, Loisenberg.

 

 

Cocktail

Garden & Tonic - Gin, St. Germain, Celery Bitters, Mint, Agurk, Lime, Tonic

 

 

Saft

Friskpresset granny smith og blegselleri.

 

 

- / -

 

 

Vagtel – Karl Johan – Persillerod - Løg

 

 

Vin

Barbaresco Roversi.

 

 

Cocktail

Continential Storm - Plantation 3-Star, Grenadine, Rosewater, Ginger Beer

 

 

Saft

Gulerod, rødkål og persillerod.

 

 

- / -

 

 

Kalvemørbrad – Kartoffel – Peberbacon – Fennikel

 

 

Vin

Baigorri, Crianza, Rioja Alavesa.

 

 

Cocktail

Winter Cup - Plantation Original Dark, Pimm’s No. 1, Ginger Ale, Anis, Orange, Mint

 

 

Saft

Juice af rødbede, fennikel, selleri samt solbær tilsmagt med ingefær og lakrids.

 

 

- / -

 

Chokolade – Solbær – Mælkemarmelade – Lakrids

 

 

Vin

Fiorato, Recioto Valpolicella, Tommasi.

 

 

Cocktail

El Diablo - Tequila Blanco, Créme de Cassis, Lime, Ginger Beer

 

 

Saft

Solbær juice med ingefær og lakrids samt alkoholfri champagne.

Billetbestilling & Priser

Køb dine billetter direkte hos os og spar gebyrerne.

Vi har åbent på telefon 66117171 alle døgnets timer.

 

AFTERPARTY

 

Køb billet til Club Grand - Nytårs afterparty - Pris DKK 150,-

Bemærk at Club Grand - nytårs afterparty billetter kun kan købes på madbillet.dk

 

 

UDSOLGT:

Grand Nytårsgalla - Pris DKK 995,-

- Inkluderer entre til Club Grand - Nytårs afterparty

 

Tilkøb

Når du køber en billet til Grand nytårsgalla, har du yderligere mulighed for at tilkøbe et lækkert værelse til en favorabel pris. Heri inkluderet er naturligvis adgang til hotellets store morgenbuffet.

 

Tilkøb af enkeltværelse: DKK 950,-

Tilkøb af dobbeltværelse: DKK 1.050,-

Tilkøb af vinmenu: DKK 800,-

Tilkøb af cocktailmenu: DKK 750,-

Tilkøb af saftmenu: DKK 500,- (skal forudbestilles)

 

Grand nytårsgalla

Et brag af en nytrås fest

 

Grand nytårsgalla er årets højdepunkt. Stemningsfuldt og elegant kan du sammen med dem du holder af træde ind i det nye år i de festlige rammer på First Hotel Grand i Odense.

 

Læs mere om Grand nytårsgalla

 

Program

Et brag af en nytrås fest

 

Vær velkommen til et brag af en nytårsfest på First Hotel Grand i Odense. Sammen med DJ Ulrik Storm og Per Hallundbæk har vi sammensat et ambitiøst program med masser af festlige indslag.

 

Læs programmet for Grand nytårsgalla

 

CLUB GRAND

Afterparty med DJ Ulrik Storm

 

Grammofonen gløder hele nytårsnat, når DJ Ulrik Storm sammen med Grand Bar mikser alt det du holder af. Glæd dig til en fest i Grands storslåede rammer.

 

Læs mere om Afterparty & DJ Ulrik Storm