Symfonisk vinsmagning


SYMFONISK VINSMAGNING


I SAMARBEJDE MED


ODENSE SYMFONIORKESTER & KJÆR SOMMERFELDT


25. JANUAR 2020 - 18:30


SYMFONISK VINSMAGNING

PRÆSENTERET AF RESTAURANT GRAND

EN VINSMAGNING UDOVER DET SÆDVANELIGE


Glæd dig til at få pirret alle dine sanser når Restaurant Grand sammen med Odense Symfoniorkester og Kjær & Sommerfeldt, byder velkommen til symfonisk vinsmagning i Restaurant Grand på First Hotel Grand i Odense.

 

ODENSE SYMFONIORKESTER


Aftenen vil fra start til slut være akkompagneret af musikalske indslag spillet af klassiske musikere fra Odense Symfoniorkester. Der vil være kammermusik fra de store mestre, men også noget der swinger og sætter stemningen. Den intime atmosfære giver dig mulighed for at komme helt tæt på musikerne.

KJÆR & SOMMERFELDT


Carsten Rødsgaard Hansen fra vinhandlen Kjær & Sommerfeldt lægger igen vejen forbi Restaurant Grand med et væld af pragtfulde vine, højt humør og massere af charme. Glæd dig til en vidunderlig aften i vinens univers.

RESTAURANT GRAND


Restaurant Grand har til denne pragtfulde aften forberedt en 5 retters menu + 1 appetizer der med afsæt i vores menu fra 1932 er særligt tilpasset de skønne vine fra Kjær & Sommerfeldt.


PRIS

PRIS PER PERSON -  DKK 695,-

ODENSE SYMFONIORKESTER


CARSTEN R. HANSEN


PRÆSENTERER VINØSE SMAGSOPLEVELSER FRA


CHAMPAGNE, BOURGOGNE, WASHINGTON STATE & VENETO


25. JANUAR 2020 - 18:30

MENU & VINE


DODINE DE CANARD


Paté farseret med saltet and, braiseret dansk gris og pistacienødder tilsmagt med madeira hertil cornichon serveret på sprødt rugbrød.


Henri Giraud, Esprit Nature,

Champagne, Aÿ, Frankrig




BOUILLABAISSE


Klassisk fransk fiskesuppe med dampet helleflynder og hummerstykker garneret med fennikel og porre vendt med persille.


Maison Louis Jadot, Chablis

Cellier de la Sablière, Bourgogne, Chablis, Frankrig




TERRINE DE VOLAILLE GUINÉE


Terrin på perlehøne rørt med confiterede andekråser og urter serveret med trøffelmayonnaise samt syltet rødløg og sprøde kartoffelchips.


Domaine Bernollin, Bourgogne Rouge 

Les Corbaisons, Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig




FILET BOEUF


Rosastegt oksemørbrad serveret med kåldolmer på savoykål fyldt med braiserede oksehaler og karameliseret løg, syltet pastinak serveret med pommes fondant og sauce Piquante.


Chateau Ste. Michelle, Cabernet Sauvignon

Indian Wells, Washington State, USA




BRIE DE MEAUX TOAST

 

Sprød brioche & Fransk Brie de Meaux serveret med trøffelsauce.


Tommasi, Appassimento Bianco

Adorato, Veneto, Italien




MOUSSE AU CHOCOLAT


Chokolade mousse lavet på 70% mørk chokolade fra Callebeaut med Chantilly creme.


Warre's, Late Bottled Vintage,

Douro , Portugal



VINSAMMENSÆTNING AF: 

CARSTEN R. HANSEN - KJÆR & SOMMERFELDT

SYMFONISK VINSMAGNING

BILLETTER

SÅDAN DU KØBER BILLET 

BILLETTER


Køb billet til Symfonisk vinsmagning i Restaurant Grand.


Billetter kan købes på telefon +45 66 11 71 71 eller via kontaktformularen. Når du udfyld kontaktformularen så bliver du kontaktet af vores fantastiske receptionister angående detaljer.


BETALING 


Betaling håndteres telefonisk eller på hotellet. 

Pladser er først endeligt reserveret, når betalingen er sket.