Grand Hotel Odense Vinatage logo.

BRYLLUPSFEST

VELKOMMEN TIL GRAND HOTEL


Den røde løber og varmen fra de blafrende fakler møder Jer ved hotellets smukke hovedindgang. Indenfor står Jeres gæster i den storslåede sal med imponerende lysekroner i loftet. Brusende champagne er skænket i glassene, og I byder velkommen til Jeres romantiske dag.


PRISER


Individuelt planlagte bryllupper fra 1.495,- per person.


Tillæg for bryllupsreception 375,- per person.Vi kan sørge for at alt er med i prisen,

så kan I feste så længe I vil uden at skulle tænke på tiden. 


Alle priser er angivet i DKK

RECEPTION


Vores klassisk klædte tjenere står klar med bryllupskagen. Traditionen tro skærer I sammen det første stykke af den smukke kage. Og sammen med Jeres gæster nyder I eftermiddagen, hvor I har mulighed for at gå op på vores hyggelige tagterrasse. En lille oase midt i Odenses centrum.

 "Den imponerende Glassal dækkes smukt med hvide duge og blomster efter jeres ønsker." 

OPTAKT TIL MIDDAGEN


Små appetitvækkere bliver stillet frem, og vi serverer en lækker velkomstcocktail i den historiske Salon. I går til bords i vores pragtfulde Glassal med glasloft, der giver jer et unikt lys og en fornemmelse af at holde fest under åben himmel.

MIDDAGEN

Vores kokke har tilberedt en smagfuld menu med lokale og friske råvarer. Den afslappede og rolige betjening gør, at I læner jer tilbage og nyder dagen med hinanden og med jeres gæster.

"Restaurant Grand's kokke sammensætter en menu ud fra Jeres ønsker og overlader intet til tilfældighederne." 

EN MAGISK AFTEN


Når solen er gået ned, har I nydt den dejlige middag, og selskabet summer af begejstring, mens I nyder kaffe og avec komplimenteret af søde og sprøde fristelser.  Lige før midnat er I parate til brudevalsen. Under stjernerne danser I tæt sammen, mens Jeres gæster samles om Jer.

ET BRAG AF EN FEST

Musikken bliver skruet op, og festen fortsætter i baren og på dansegulvet. Bartenderen fremtryller vidunderlige cocktails, både klassiske og de mere moderne. Ud på natten, når fødderne er dansetrætte, er den nyredte seng klar på etagen lige over Jer. Jeres livs fest, Jeres bryllup på First Hotel Grand, har været lige, som I drømte om.

" Dans sammen hele natten på Grand Hotel - Vi har sceneløsninger til både live band & Dj

CHARMERENDE HOTEL

På det charmerende gamle hotel har vi elegant indrettede værelser, så der er plads til alle Jeres gæster.

BRUNCH

Dagen efter Jeres drømmebryllup kan I nyde morgenmaden enten i restauranten, sammen med Jeres gæster eller få den serveret på værelset. 

" Vi planlægger bryllupsfesten ud fra Jeres ønsker.  Så I får en once-in a lifetime beginvenhed"

JERES PERSONLIGE KONTAKT

På Grand Hotel er vi med Jer hele vejen.  Vores fornemmste opgave er at sikre, at alle detaljer er på plads, så netop Jeres arrangement bliver en ”once-in-a-lifetime” begivenhed.


Vi planlægger bryllupsfesten ud fra Jeres ønsker.

Jeg er her til at hjælpe Jer hele vejen.


Kom forbi til en uformel snak om, hvordan vi på Grand Hotel kan gøre Jeres bryllup til en uforglemmelig fest.De bedste hilsner

 

Grand Hotel

KONTAKT


Bryllupsfesten starter her


Udfyld kontaktformularen nedenfor så bliver du kontaktet af vores kyndige bryllupsplanlægger.


Din henvendelse er naturligvis uforpligtende. 

 
 
 
 
Bryllupsfest
Reception