Bryllup

" Individuelt planlagte bryllupper fra DKK 995,- per person"- Vi kan sørge for, at alt er med i prisen, så I kan feste så længe I vil uden at skulle tænke på tiden. –

BRYLLUP PÅ ODENSES ÆLDSTE HOTEL,

FIRST HOTEL GRAND


Den røde løber og varmen fra de blafrende fakler møder Jer ved hotellets smukke hovedindgang. Indenfor står Jeres gæster i den storslåede sal med imponerende lysekroner i loftet. Brusende champagne er skænket i glassene, og I byder velkommen til Jeres romantiske dag.

BRYLLUP - SMUKKE LOKALER TIL FEST PÅ FYN

BRYLLUP PÅ FIRST HOTEL GRAND I ODENSE

RECEPTION


Vores klassisk klædte tjenere står klar med bryllupskagen. Traditionen tro skærer I sammen det første stykke af den smukke kage. Og sammen med Jeres gæster nyder I eftermiddagen, hvor I har mulighed for at gå op på vores hyggelige tagterrasse. En lille oase midt i Odenses centrum.

" Vores imponerende glassal dækkes smukt med hvide duge

og blomster efter jeres ønsker. "

OPTAKT TIL MIDDAGEN


Små appetitvækkere bliver stillet frem, og vi serverer en lækker velkomstcocktail i den historiske Salon. I går til bords i vores pragtfulde sal med det store glasloft, der giver jer et unikt lys og en fornemmelse af at holde fest under åben himmel.

MIDDAG


Vores kokke har tilberedt en smagfuld menu med lokale og friske råvarer. Den afslappede og rolige betjening gør, at I læner jer tilbage og nyder dagen med hinanden og med jeres gæster.

" Restaurant Grands kokke sammensætter menuen ud fra Jeres ønsker

og overlader intet til tilfældighederne "

EN MAGISK AFTEN


Når solen er gået ned, har I nydt den dejlige middag, og selskabet summer af begejstring, mens i nyder kaffe og avec komplimenteret af søde og sprøde fristelser.  Lige før midnat er I parate til brudevalsen. Under stjernerne danser I tæt sammen, mens Jeres gæster samles om Jer.

ET BRAG AF EN FEST


Musikken bliver skruet op, og festen fortsætter i baren og på dansegulvet. Bartenderen fremtryller vidunderlige cocktails, både klassiske og de mere moderne. Ud på natten, når fødderne er dansetrætte, er den nyredte seng på Grand Suite klar på etagen lige over Jer. Jeres livs fest, Jeres bryllup på First Hotel Grand, har været lige, som I drømte om.

" I vores charmerende gamle bygninger har vi elegant indrettede værelser, så der er plads til alle Jeres gæster. "

" Dagen efter Jeres drømmebryllup kan I nyde morgenmaden enten i restauranten, sammen med Jeres gæster eller få den serveret på værelset. "

DEN PERSONLIGE KONTAKT

Vi står klar, når du har tid.

 

 

På First Hotel Grand er vi med hele vejen fra prøvespisning til brunch dagen efter. Vores fornemste opgave er at sikre, at alle detaljer er på plads, så netop jeres bryllupsfest bliver en

”once-in-a-lifetime” begivenhed.


Vi planlægger bryllupsfesten ud fra Jeres ønsker. Jeg er her til at hjælpe Jer hele vejen.


Kom forbi til en uformel snak om, hvordan vi på First Hotel Grand kan gøre Jeres bryllup til en uforglemmelig fest.De bedste hilsner

 

Casper Madsen

Food & Beverage manager

 

Jernbanegade 18

5000 Odense C

Tlf.: +45 6611 7171

Direkte tlf.: +45 6520 6113

Mail: Casper.Madsen@firsthotels.dk