Grand Hotel Odense Vinatage logo.

BARNEDÅB

EVENTYRET BEGYNDER PÅ GRAND HOTEL

På et hjørne i Odense, tæt ved Kongens Have og den hyggelige gågade, møder I First Hotel Grand. Den imponerende bygning med de mange små, gamle detaljer emmer af historie. Den massive egetræsdør åbner op og byder Jer velkommen til en dag, hvor i fejrer begyndelsen på jeres eget lille nye eventyr.


PRISER


Barnedåb & navngivningsfest med brunch & bobler fra:


595,- per kuvert


(Minimum 25 kuverter)


Vi planlægger dåbsfester ud fra netop Jeres individuelle ønsker. Vi er her for at hjælpe Jer med at gøre Jeres dåbsfest til en dejlig og hyggelig dag med familien. 


Alle priser er angivet i DKK

EN DEJLIG DAG MED FAMILIE OG VENNER

Indenfor møder I den rolige stemning, som de smukke historiske lokaler gemmer på. I får et glas perlende velkomst, skåler og byder velkommen til jeres familie og venner, der sammen med Jer vil fejre, at jeres lille guldklump har fået sit navn.

" På buffetten finder du alle brunchens klassiske retter i fornemt selskab af særligt udvalgte delikatesser og dessertserveringer. "

ELEGANT BRUNCH MED BOBLER


Runde borde er fint dækket op, lysekronerne funkler i loftet, og duften af friskbrygget kaffe byder Jer velkommen i den store sal. Til denne særlige lejlighed har Restaurant Grand forberedt en ekstraordinær brunchbuffet, der med sit brede udvalg imødekommer livsnydere i alle aldre.

PLADS TIL ALLE, BÅDE STORE OG SMÅ

Snakken summer rundt om bordene. Børnene tumler rundt. Lige udenfor salen får den lille en velfortjent lur i barnevognen. Tæt på Jer, så I stadig kan nyde dagen med Jeres gæster. Kager og søde sager bliver stillet frem på buffeten, og de sidste timer af dagen går roligt, mens I slapper af i godt selskab og trygge rammer på First Hotel Grand.

" First Hotel Grand ligger kun et stenkast fra Kongens Have,så børn og barnlige sjæle kan brænde energien af "

JERES PERSONLIGE KONTAKT


På Grand Hotel er vi med Jer hele vejen.  Vores fornemmste opgave er at sikre, at alle detaljer er på plads, så netop Jeres arrangement bliver en ”once-in-a-lifetime” begivenhed.


Kom forbi til en uformel snak om, hvordan vi på Grand Hotel kan gøre Jeres barnedåb eller navngivningsfest til en uforglemmelig oplevelse.De bedste hilsner

 

Grand Hotel

KONTAKT


Fejringen starter her


Udfyld kontaktformularen nedenfor så bliver du kontaktet af vores kyndige festplanlægger.


Din henvendelse er naturligvis uforpligtende.