Grand Hotel Odense Vinatage logo.

KONFIRMATION

VELKOMMEN I DE VOKSENS RÆKKER


Solens varme forårsstråler fanger det skinnende kobber på hotellets gamle facade. Jeres konfirmand står smilende med favnen fuld af røde roser foran den imponerende hovedindgang til First Hotel Grand. De sidste billeder bliver taget, inden I træder indenfor i de historiske omgivelser.

AFSLAPPET FAMILIEFEST


Indenfor samler I familien og byder velkommen til en hyggelig dag. Den friske velkomstdrink er skænket i høje glas og børnene løber allerede rundt og leger. Vores kokke har sammensat en menu, der tilgodeser enhver smag, så både børn og voksne med iver kan gå til bords.


PRISER


Konfirmation efter jeres konfirmands ønsker fra


625,- per kuvert


Vi kan sørge for at alt er med i prisen,

så kan I feste så længe i vil uden at skulle tænke på tiden. 


Alle priser er angivet i DKK

" First Hotel Grand ligger kun et stenkast fra Kongens Have, så både børn og barnlige sjæle kan brænde energien af. "

SERVICE MED KONFIRMANDEN I CENTRUM


Tjenerne hjælper Jer med at koordinere sange og taler. I læner jer tilbage, nyder dagen og sammen med Jeres konfirmand og glæder Jer over de mange gæster, mens I lytter til de mange sjove, søde og måske endda lidt pinlige historier.


Vores kokke har tilberedt en smagfuld menu med lokale og friske råvarer. Den afslappede og rolige betjening gør, at I læner jer tilbage og nyder dagen med hinanden og med jeres gæster.

PERFEKT AFSLUTNING, TIL EN PERFEKT DAG

Festsalen summer, og både I og Jeres konfirmand er i højt humør. Når tiden er inde, gør vi natmaden klar. Dagen går på hæld, og både I og Jeres konfirmand har nydt den første store fest i ’de voksnes rækker’

" Tiden er Jeres.

Der er ikke et sluttidspunkt for Jeres fest. "

JERES PERSONLIGE KONTAKT

På Grand Hotel er vi med Jer hele vejen.  Vores fornemmste opgave er at sikre, at alle detaljer er på plads, så netop jeres arrangement bliver en ”once-in-a-lifetime” begivenhed.


Kom forbi til en uformel snak om, hvordan vi på Grand Hotel kan gøre Jeres konfirmation til en uforglemmelig festDe bedste hilsner

 

Grand Hotel

KONTAKT


Festen starter her


Udfyld kontaktformularen nedenfor så bliver du kontaktet af vores kyndige festplanlægger.


Din henvendelse er naturligvis uforpligtende.