THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB

 

THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB

 

 

Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.

 

UP NEXT

CELEBRATING ARETHA FRANKLIN

 

UDSOLGT

CELEBRATING ARETHA FRANKLIN STARRING BENJAMIN KOPPEL

 

WITH MARIE CARMEN KOPPEL & KAYA BRÜEL

 

 

Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel sender publikum på en følelsesmæssig rutsjebanetur

fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning, når de dykker ned i The Queen of Soul’s store sangkatalog.

 

"Hendes udødelige klassikere som ”A Natural Woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect” har bevæget og begejstret fans verden over. Kom med på følelsesmæssig rutsjebanetur fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning, når de dykker ned i The Queen of Soul’s store sangkatalog.

 

06. APRIL 2019

THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB

 

PROGRAM 2019

 

CELEBRATING ARETHA FRANKLIN - 06. APRIL 2019

 

Benjamin Koppel og hans orkester indtager the grand hotel late night jazz club sammen med Kaya Brüel og Marie Carmen Koppel i en hyldest til legenden Aretha Franklin

 

LÆS MERE

 

 

ANNAS FLUGT - 25. MAJ 2019

 

Med et hold af nogle af de bedste jazzmusikere i verden præsenterer the Grand Hotel Late Night Jazz Club “ANNAS FLUGT” en livsbekræftende og dramtisk jazzfortælling om et liv gennem snart 100 år!