THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB


THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.ANNAS FLUGT


ANNAS FLUGT


STARRING BENJAMIN KOPPEL (SAXOFON), CÆCILIE NORBY (VOKAL), 

PETER ERSKINE (TROMMER), SCOTT COLLEY (BAS), KENNY WERNER (KLAVER)Benjamin Koppel har denne gang allieret sig med fænomenale Cæcilie Norby og fået nogle af de helt store internationale jazzstjerner til byen. Peter Erskine rangerer som en af verdens bedste trommeslagere især kendt for hans virke i Weather Report og Steps Ahead. På bas finder vi Scott Colley der i mange år har spillet sammen med jazzlegender som Herbie Hancock, Jim Hall & Chris Potter for bare at nævne nogle få. Bag flyglet sidder Kenny Werner, den prisvindende top pianist der er kendt for sine fantastiske improvisationer.


25. MAJ  2019

THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB


PROGRAM 2019


ANNAS FLUGT - 25. MAJ 2019


Med et hold af nogle af de bedste jazzmusikere i verden præsenterer the Grand Hotel Late Night Jazz Club “ANNAS FLUGT” en livsbekræftende og dramtisk jazzfortælling om et liv gennem snart 100 år!


LÆS MEREBAG OM

THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB


Før præmieren tog Jazz saxofonist Benjamin Koppel og arrangør Lui Jensen får en snak om forudsætningen for The Grand Hotel Late Night Jazz Club, om det er være intim med et publikum, om jazzmusikken og det at skabe en jazz club oplevelse fra bunden.