THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB


THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUBOplev jazzmusikkens forunderlige univers, når First Hotel Grand i Odense slår dørene op til et arrangement, hvor 50ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950erne.


ON - COLE


Bejnamin Koppe og Søren Sko kan opleves på First Hotel Grand i Odense. Med deres fælles projekt on cole en hyldest til Nat King Cole

ON - COLE


STARRING BENJAMIN KOPPEL (SAXOFON) & SØREN SKO (VOKAL), Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat King Coles musik, bliver der for alvor pustet nyt liv i de gamle klassikere.


Sammen giver Benjamin Koppel & Søren Sko – med hjælp fra nogle af Nordens bedste jazzmusikere – deres helt eget bud på en stribe af de sange, som jazzhistoriens mest soulfulde crooner, Nat King Cole havde på sit repertoire.


21. SEPTEMBER  2019


NYHED

ON - COLE JAZZOPHOLD 


Forsød tilværelsen med et lækket Jazzophold på Frist Hotel Grand. 


Som noget helt unik har du nu muligheden for at opleve et weekendophold hvor de sprøde toner fra Benjamin Koppels Saxofon og Søren Sko rå rock stemme er soundtracket til en weekend i jazzmusikkens tegn.   


Med i Opholdet er:

3 retters menu 

Overnatning

Entre til The Grand Hotel Late Night Jazz Club, On-Cole


Opholdet kan bookes med ankomst 21. September 2019.

Pris per person i delt dobbeltværelse DKK 1.395,-


THE GRAND HOTEL

LATE NIGHT JAZZ CLUB


PROGRAM 2019


BAG OM

THE GRAND HOTEL LATE NIGHT JAZZ CLUB


Før præmieren tog Jazz saxofonist Benjamin Koppel og arrangør Lui Jensen får en snak om forudsætningen for The Grand Hotel Late Night Jazz Club, om det er være intim med et publikum, om jazzmusikken og det at skabe en jazz club oplevelse fra bunden.