Grand Hotel Odense Vinatage logo.

Firmafest & event

Firmafest på Grand Hotel

Minimum 25 couverter.


Reception 

Hold din reception i First Hotel Grand Odenses historiske og smukke rammer. På First Hotel Grand Odense er vi specialister i at afholde receptioner og andre firmaarrangementer. Vores dedikerede team har minutiøst fokus på detaljen, så du kan være sikker på, at jeres reception forløber som planlagt. Med vores store udvalg af frokostserveringer og søde sager kan I være sikre på, at alle jeres gæster går herfra både mætte og tilfredse.


Priser fra DKK 250,- per personFirmafest


Hvadend du ønsker et afslappet arrangement eller et bugende dansegulv, så er First Hotel Grand Odense den rigtige samarbejdspartner til jeres organisation. Vores store sale og intime festlokaler skaber de ideele rammer for festlige arrangementer, og vores store kapacitet og centrale plancering i hjertet af Danmark gør det muligt at samle hele din organisation til et brag af en fest.


Priser fra DKK 795- per personJulefrokost


På Grand Hotel i Odense er julen altid en festlig højtid! Om du ønsker en traditionel julemenu eller en moderne variant, er Grand Hotel Odense det oplagte samlingspunkt. Med vores store sale og historiske rammer har vi facilitererne til at skabe en unik stemning, der passer netop til jeres behov og juleønsker.


Send dine kolleger og medarbejdere på juleferie med manér: forespørg på årets absolut bedste julefrokost allerede i dag. 


Priser fra DKK 495,- per person

RESTAURANT

DIN FEST, DIN MENU


På First Hotel Grand sammensætter vi en udsøgt frokostanretning med 5 smagfulde elementer til dig og dine gæster.


Med First Hotel Grand som konferencepartner kan du og dine gæster nyde udsøgte fristelser og lokale delikatesser. Kun fantasien sætter grænser, når du med Restaurant Grand byder dine gæster til bords.


HOTEL

BO PÅ FIRST HOTEL GRAND


På First Hotel Grand tilbyder vi moderne værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Alle vores værelser har skriveborde, så du i ro og mag kan arbejde på din næste store idé.


Vi ved, at en god konferencedag begynder med en god nats søvn, derfor anbefaler vi vores rummelige SmartBed-værelser, til dig der ønsker total kontrol og ubegrænset komfort.


På First Hotel Grand finder du alle de faciliteter du har brug for, om du ønsker at nyde tilværelsen i vores restaurant, arbejde i business lounge eller hygge dig med kollegerne i Grand Bar.

BOOKING

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Jeg glæder mig til modtage dit opkald eller mail, så vi i fælleskab får skabt en fantastisk konferenceoplevelse for dine gæster i storslåede konferencelokaler på First Hotel Grand i Odense.


De bedste hilsner

Maria Hasselstrøm

Konference & Event Koordinator

 

Jernbanegade 18

5000 Odense C

Tlf.: +45 6611 7171

Mail: Konference.grand@firsthotels.dk

Casper Madsen er din kontakt når konferencen skal planlægges