Grand Hotel Odense Vinatage logo.

FESTLIGE LEJLIGHEDER

HOLD DINE FESTER & JULEFROKOSTER

PÅ FIRST HOTEL GRAND


RECEPTION


Hold din reception i First Hotel Grand Odenses historiske og smukke rammer. På First Hotel Grand Odense er vi specialister i at afholde receptioner og andre firmaarrangementer. Vores dedikerede team har minutiøst fokus på detaljen, så du kan være sikker på, at jeres reception forløber som planlagt. Med vores store udvalg af frokostserveringer og søde sager kan I være sikre på, at alle jeres gæster går herfra både mætte og tilfredse.

Priser fra DKK 195,- per person


FIRMAFEST


Hvadend du ønsker et afslappet arrangement eller et bugende dansegulv, så er First Hotel Grand Odense den rigtige samarbejdspartner til jeres organisation. Vores store sale og intime festlokaler skaber de ideele rammer for festlige arrangementer, og vores store kapacitet og centrale plancering i hjertet af Danmark gør det muligt at samle hele din organisation til et brag af en fest.

Priser fra DKK 395,- per person


JULEFROKOST (min. 20 kuverter)

- Årets absolut bedste julefrokost finder sted på Frist Hotel Grand Odense. -


På First Hotel Grand Odense er julen altid en festlig højtid! Om du ønsker en traditionel julemenu eller en moderne variant, er First Hotel Grand Odense det oplagte samlingspunkt. Med vores store sale og historiske rammer har vi facilitererne til at skabe en unik stemning, der passer netop til jeres behov og juleønsker. Send dine kolleger og medarbejdere på juleferie med manér: forespørg på årets absolut bedste julefrokost allerede i dag. 


Vi kan levere alt fra AV-udstyr, musiske indslag og festlige menuer og vi er mere end spændte på at høre om jeres festplaner så vi kan gøre dem til virkelighed. På First Hotel Grand er specialiter i at skabe rammerne for en god fest, så det eneste i behøver at medbrige er det gode humør.


Priser fra DKK 345,- pr. person

Ved bestilling af minimum 20 kuverterKAPACITET I VORES FESTSALE

Glassalen: op til 130 gæster

Restaurant Grand: op til 100 gæster 

Storesal: op til 80 gæster

Festlokale: op til 30 gæster

BOOKING

Vi spilder ikke din tid!

 

Når vi modtager din henvendelse, vil der maksimalt gå 3 timer, før du modtager et tilbud. Et tilbud som er sammensat ud fra dine præferencer.


Jeg glæder mig til modtage dit opkald eller mail, så vi i fælleskab får skabt en fantastisk festlig oplevelse for dine gæster i de herlige rammer på First Hotel Grand Odense.

 De bedste hilsner


First Hotel Grand 


Jernbanegade 18

5000 Odense C

Tlf.: +45 6611 7171

Direkte tlf.: +45 6520 6113

Mail: Konference.grand@firsthotels.dk

Casper Madsen er din kontakt når frimafesten skal planlægges