Grand Hotel Odense Vinatage logo.

KONFERENCELOKALER I HJERTET AF ODENSE

HOLD DIN KONFERENCE PÅ FIRST HOTEL GRAND ODENSE


Det smukke First Hotel Grand Odense stammer fra 1897 og anses af mange for at være det mest unikke konferencehotel på fyn.


Vi er stolte af at yde service, der bygger på en ægte interesse i at gøre vores bedste - hver gang.


Vores dygtige og imødekommende medarbejdere hilser dig velkommen med åbne arme.

Inviter dine gæster på en enestående og udbytterig oplevelse, hvor stolte kokke, tjenere og teknikere står klar til at skabe netop din konference.


Vores konferencelokaler er indrettet med respekt for hotellets historiske arv og formår at give plads til både bygningens arkitektoniske udtryk samt de innovative og tekniske løsninger, som forventes af en af landets førende udbydere af moderne konferencer.KONFERENCEDØGN

Fra DKK 1.615,- per deltager


 

KAPACITET I GLASSALEN

160 personer i biografopstilling

120 personer i skolestil

120 personer ved runde borde


 


KAPACITET I STORESAL

120 personer i biografopstilling

80 personer i skolestil

60 personer ved runde borde


DIN KONFERENCE, DIN MENU


På First Hotel Grand får du selv lov at sammensætte din menu.

 

Med kyndig vejledning fra vores konferenceteam, kan du være tryg ved tanken om, at dine visioner bliver ført ud i livet af vores dygtige kokke.


Med First Hotel Grand som konferencepartner kan du og dine gæster nyde udsøgte fristelser og lokale delikatesser. Kun fantasien sætter grænser, når du med Restaurant Grand byder dine gæster til bords.BO PÅ FIRST HOTEL GRAND

På First Hotel Grand tilbyder vi moderne værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Alle vores værelser har skriveborde, så du i ro og mag kan arbejde på din næste store idé.


Vi ved, at en god konferencedag begynder med en god nats søvn, derfor anbefaler vi vores rummelige SmartBed-værelser, til dig der ønsker total kontrol og ubegrænset komfort.


På First Hotel Grand finder du alle de faciliteter du har brug for, om du ønsker at nyde tilværelsen i vores restaurant, arbejde i business lounge eller hygge dig med kollegerne i Grand Bar.

BOOKING

Vi spilder ikke din tid!

 

Når vi modtager din henvendelse, vil der maksimalt gå 3 timer, før du modtager et tilbud på en konferencepakke, som er sammensat ud fra dine præferencer.


Jeg glæder mig til modtage dit opkald eller mail, så vi i fælleskab får skabt en fantastisk konferenceoplevelse for dine gæster i storslåede konferencelokaler på First Hotel Grand i Odense.De bedste hilsner

 

First Hotel Grand 

 

Jernbanegade 18

5000 Odense C

Tlf.: +45 6611 7171

Direkte tlf.: +45 6520 6113

Mail: Konference.grand@firsthotels.dk

Casper Madsen er din kontakt når konferencen skal planlægges