Grand Hotel Odense Vinatage logo.

MØDELOKALER I ODENSE

HOLD DIT MØDE PÅ FIRST HOTEL GRAND ODENSE


I en hektisk hverdag giver vi dig overblikket og fleksibiliteten til at træffe de beslutninger, som bringer dig og din organisation foran i konkurrencen.


 

På First Hotel Grand Odense tilbyder vi flere forskellige mødepakker. Fælles for dem alle er, at de giver arrangører og mødedeltagere mulighed for at koncentrere sig 100% om mødets indhold.


Mødepakkerne er alle skræddersyede til det enkelte møde. Vores professionelle køkken sørger for sund og nærende forplejning, således at I kan holde fokus hele dagen lang, og vores dygtige tjenere og teknikere sørger naturligvis for, at alt fungerer.DAGSMØDE

Fra DKK 655,- per deltager


HELDAGSMØDE

Fra DKK 860,- per deltager


AFTENMØDE

Fra DKK 550,- per deltager

 

KAPACITET I VORES MØDELOKALER

Op til 40 personer i biografopstilling

Op til 30 personer i skolestil

Op til 30 personer ved ét bord

Op til 24 personer i U-bord


KAPACITET I STORESAL

120 personer i biografopstilling

80 personer i skolestil

60 personer ved runde borde


KAPACITET I GLASSALEN

160 personer i biografopstilling

120 personer i skolestil

120 personer ved runde bordeDIT MØDE, DIN MENU


På First Hotel Grand får du selv lov at sammensætte din menu.


Med kyndig vejledning fra vores møde- og konferenceteam, kan du være tryg ved tanken om, at dine visioner bliver ført ud i livet af vores dygtige kokke.


Med First Hotel Grand som mødepartner kan du og dine gæster nyde udsøgte fristelser og lokale delikatesser. Kun fantasien sætter grænser, når du med Restaurant Grand byder dine gæster til bords.


BO PÅ FIRST HOTEL GRAND


På First Hotel Grand tilbyder vi moderne værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Alle vores værelser har skriveborde, så du i ro og mag kan arbejde på din næste store idé.


Vi ved, at en god mødedag begynder med en god nats søvn, derfor anbefaler vi vores rummelige SmartBed-værelser, til dig der ønsker total kontrol og ubegrænset komfort.


På First Hotel Grand finder du alle de faciliteter du har brug for, om du ønsker at nyde tilværelsen i vores restaurant, arbejde i business lounge eller hygge dig med kollegerne i Grand Bar.

BOOKING

Vi spilder ikke din tid!

 

Når vi modtager din henvendelse, vil der maksimalt gå 3 timer, før du modtager et tilbud på en mødepakke med forplejning som er sammensat ud fra dine præferencer.


Jeg glæder mig til modtage dit opkald eller mail, så vi i fælleskab får skabt et dejligt møde for både dig og dine gæster i de fantastiske mødelokaler på First Hotel Grand Odense.


De bedste hilsner

 

First Hotel Grand

 

Jernbanegade 18

5000 Odense C

Tlf.: +45 6611 7171

Direkte tlf.: +45 6520 6113

Mail: Konference.grand@firsthotels.dk

Casper Madsen er din kontakt når mødet skal planlægges