SAMLINGSSTED SIDEN 1897


Restaurant Grand har siden 1897 været samlingssted for byens borgere. De elegante omgivelser i restauranten på First Hotel Grand i Odense emmer af historier om gode stunder og prægtige fester. Restaurant Grand drives i dag med respekt og omhu for hotellets historie. Du vil derfor opleve, at din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og nærværende service gennem hele spise oplevelsen.


Menuen er skabt med inspiration direkte fra hotellets arkiver. Derfor kan du, når du besøger Restaurant Grand, glæde dig til at opleve de mange traditionsrige serveringer, der gennem årene har gjort Restaurant Grand til Odense-borgernes foretrukne spisested. På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurant Grands mageløse omgivelser.


Restaurant Grand samt Grand Bar og Lounge holder sommerlukket for frokost og aften servering

i perioden 1. juli til og med 24 juli. 


– Le Goût de l'été danoise   –

8. maj –  5. august  2019


Smagen af dansk sommer.

Herlige serveringer, der leder tankerne hen på fordums sommer og den evindelige lyksalighed, der kendetegner årstiden, vi alle glæder os til. Sommerens menu i Restaurant Grand emmer af årstidens herligheder og tager direkte inspiration fra sommeren 1932 i skabelsen af en fortrinlig spiseoplevelse, der bringer os sammen om bordet.


De friske asparges er på denne årstid ikke til at undgå, og hvorfor skulle man? Denne sommer kan du med inspiration fra 21. maj 1932 glæde dig til en rig og cremet asparges velouté, der i selskab af havets og fjordens fristelser gør for perfekt indledning til enhver aften. 


Som hovedret har du muligheden for at opleve Caille Danoise: en udbenet vagtel farseret med soufflefars og persille i selskab af en sommerfrisk rabarberkompot og nye kartofler.


Til kendere og elskere af ost håber vi kunne friste med triade af danske oste bestående af Økologisk Kry, Øko Rød Løber og Sct. Juul blåskimmelost gøres denne sommer selskab af smørristet rugbrød og agurkerellish.


Endnu en historisk servering udgør afslutningen på en pragtfuld aften: Lad sommerminderne strømme dig i møde, når vi til dessert serverer endnu en maj-klassikker fra 1932;  Rabarbergrød af friske danske rabarber - denne gang med økologisk fløde fra danske Øllingegaard Mejeri.



ÅBNINGSTIDER


Morgen

Mandag til Fredag  - Fra 06:30 til 10:00

-

Lørdag & Søndag  - Fra 07:00 til 10:30


Frokost

Mandag til Lørdag - Fra 12:00 til 16:00

-

Søndag - Lukket


Aften

Mandag til Lørdag - Fra 17:00 til 21:45

-

Søndag - Lukket


Bar

Mandag til Torsdag - Fra 17:00 til 00:00

-

Fredag & Lørdag - Fra 17:00 til 02:00

-

Søndag - Lukket



ADRESSE & KONTAKT


Restaurant Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C 

Tlf.: +45 66 11 71 71



BORDRESERVATION


For bordreservation ring +45 66 11 71 71

eller udfyld kontaktformularen nedenfor