Aften

SAMLINGSSTED SIDEN 1897

 

Restaurant Grand har siden 1897 været samlingssted for byens borgere. De elegante omgivelser i restauranten på Grand Hotel emmer af historier om gode stunder og prægtige fester. Restaurant Grand drives i dag med respekt og omhu for hotellets historie. Du vil derfor opleve, at din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og nærværende service fra start til slut.

 

Menuen er skabt med inspiration direkte fra hotellets arkiver. Derfor kan du, når du besøger Restaurant Grand, glæde dig til at opleve de mange traditionsrige serveringer, der gennem årene har gjort Restaurant Grand til Odense-borgernes foretrukne spisested. På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurant Grands mageløse omgivelser.

 

Velbekomme.

 

– Cuisine classique –

September – Oktober 2018

 

I det spæde efterår kan du på Restaurant Grand i Odense opleve udsøgte franske fristelser.

 

Hos Restaurant Grand er vi stolte af at kunne invitere dig indenfor til en aften i selskab af 6 umiskendeligt franske serveringer. Præsentationen er enkel og smagen gavmild, når pighvar møder trøffel, rødtunge serveres i klassisk sauce nage, og kraftig sauce chasseur gøres selskab af velfærdskylling og ristede svampe.

 

Til kendere og elskere af ost anbefaler vi den ”oprindelige” brie: Brie de Meaux.

Briens raffinerede råmælksbouquet og fine afslutningsvise nøddearoma gør netop denne osteservering til noget ganske særligt. Til gæster med en sød tand håber vi at kunne friste med en klassisk Bombe Néro. Denne teatralske servering af indbagt og flamberet is er et mesterstykke i både smag og servering.

 

Fuldend oplevelsen med en vinmenu af perfekt afstemte franske vine.

 

ÅBNINGSTIDER

 

Morgen

Mandag til Fredag - Fra 06:30 til 10:00

-

Lørdag & Søndag - Fra 07:00 til 10:30

 

Frokost

Mandag til Lørdag - Fra 12:00 til 16:00

-

Søndag - Lukket

 

Aften

Mandag til Lørdag - Fra 17:00 til 21:45

-

Søndag - Lukket

 

Bar

Mandag til Torsdag - Fra 17:00 til 00:00

-

Fredag & Lørdag - Fra 17:00 til 02:00

-

Søndag - Lukket

 

 

ADRESSE & KONTAKT

 

Restaurant Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C

Tlf.: +45 66 11 71 71

 

 

BORDRESERVATION

 

For bordreservation ring +45 66 11 71 71

 

Eller send os en forespørgsel i formularen nedenfor.