SAMLINGSSTED SIDEN 1897

 

Restaurant Grand har siden 1897 været samlingssted for byens borgere. De elegante omgivelser i restauranten på Grand Hotel emmer af historier om gode stunder og prægtige fester. Restaurant Grand drives i dag med respekt og omhu for hotellets historie. Du vil derfor opleve, at din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og nærværende service fra start til slut.

 

Menuen er skabt med inspiration direkte fra hotellets arkiver. Derfor kan du, når du besøger Restaurant Grand, glæde dig til at opleve de mange traditionsrige serveringer, der gennem årene har gjort Restaurant Grand til Odense-borgernes foretrukne spisested. På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurant Grands mageløse omgivelser.

 

Velbekomme.

– Prélude d'hiver –

31. Oktober – 15. December 2018

 

I det kolde efterår kan du i Restaurant Grand opleve en menu bestående af 6 traditionsrige serveringer, der med afsæt i sæsonens råvarer byder vinteren velkommen. Menuen er sammensat af franske kendinge som bouillabaisse og foie gras-terrin i selskab af en af Restaurant Grands ikoniske serveringer, der igen har fundet sin vej på menuen:

 

Oplev som noget ganske særligt den klassiske fiskefilet Cardinal, der oprindeligt blev introduceret i 1932. Glæd dig til en prægtig servering af hummerfarseret skærising med frisk trøffel.

 

Til kendere og elskere af den franske gastronomi serverer vi efterårsklassikeren Canard braisé à l'orange bestående af braiseret andelår med ristede kastanjer og jordskokker serveret med en kraftfuld glace tilsmagt med appelsin.

Er din lyst til ost, går du ikke forgæves: På menuen finder du nemlig Stilton porto mariné. Denne behagelige og julede osteservering er en dejlig kombination af engelsk Stilton og portvin, der sammen med gløggsyltede nødder sætter gang i hyggen omkring bordet.

 

Har du en sød tand, håber vi at kunne friste med en tidløs dessertservering: Pære belle Hélène, en charmerende dessert af vaniljesyltet pære, is og chokolade i ambrosisk forening.

 

Menuen kan opleves indtil 15. december 2018

Bemærk venligst: Ved bestilling af 5 eller flere retter fra vores 6 retters menu. Skal middagen påbegyndes senest 20:30

– Juleferie –

Restaurant Grand holder lukket fra 16. december 2018 til 6. Januar 2019

begge dage inklusiv

 

ÅBNINGSTIDER

 

Morgen

Mandag til Fredag - Fra 06:30 til 10:00

-

Lørdag & Søndag - Fra 07:00 til 10:30

 

Frokost

Mandag til Lørdag - Fra 12:00 til 16:00

-

Søndag - Lukket

 

Aften

Mandag til Lørdag - Fra 17:00 til 21:45

-

Søndag - Lukket

 

Bar

Mandag til Torsdag - Fra 17:00 til 00:00

-

Fredag & Lørdag - Fra 17:00 til 02:00

-

Søndag - Lukket

 

 

ADRESSE & KONTAKT

 

Restaurant Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C

Tlf.: +45 66 11 71 71

 

 

BORDRESERVATION

 

For bordreservation ring +45 66 11 71 71

 

- Vi oplever i øjeblikket driftsforstyrrelser i kontaktformularen.

Vores teknikkere er sat på sagen -