Aften
















SAMLINGSSTED SIDEN 1897


Restaurant Grand har siden 1897 været samlingssted for byens borgere. De elegante omgivelser i restauranten på First Hotel Grand i Odense emmer af historier om gode stunder og prægtige fester. Restaurant Grand drives i dag med respekt og omhu for hotellets historie. Du vil derfor opleve, at din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og nærværende service gennem hele spiseoplevelsen.


Menuen er skabt med inspiration direkte fra hotellets arkiver. Derfor kan du, når du besøger Restaurant Grand, glæde dig til at opleve de mange traditionsrige serveringer, der gennem årene har gjort Restaurant Grand til Odense-borgernes foretrukne spisested. På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurant Grands mageløse omgivelser.




Fin de l'été –

5. august – 2. oktober 2019


Sommerens ende

Vi byder efteråret velkommen i Restaurant Grand med en smagfuld menu i 6 serveringer.


Med inspiration fra Restaurantens menukort fra 1932, præsenterer vi i dag det tidlige efterårs råvarer med den samme kære og omhu, der har kendetegnet køkkenet på Grand Hotel siden 1897. Det er os en udsøgt fornøjelse at byde dig velkommen i Restaurant Grand.


Start din aften med nævneværdig og elegant anretning af jomfruhummerhale og fennikel i en velsmagende og cremet bisque på pighvar, hvidvin og rosmarin.


Til hovedret serveres blandt andet Kylling Sauté Chasseur; en pragtfuld servering af Gråsten kylling med kantareller & karameliseret selleri i en hvidvinssauce tilsmagt med kørvel, estragon og cognac.


Til kendere og elskere af ost kan vi friste med en traditionel oste servering; Camembert frit Pané lavet på dansk Camembert fra Møn. Den serveres i selskab med en frisksmagene solbærkompot.


Parfait Tutti Frutti som i september 1932. Bag det legesyge navn gemmer sig en smagfuld dessertservering, der siden 30’erne er blevet serveret i restauranten på Grand Hotel. Her møder syltede kirsebær og blommer en kraftfuld og cremet vanilje parfait, der elegant kontrasteres af en hjemmebagt tuille.

ÅBNINGSTIDER


Morgen

Mandag til Fredag  - Fra 06:30 til 10:00

-

Lørdag & Søndag  - Fra 07:00 til 10:30


Frokost

Mandag til Lørdag - Fra 12:00 til 16:00

-

Søndag - Lukket


Aften

Mandag til Lørdag - Fra 17:00 til 21:45

-

Søndag - Lukket


Bar

Mandag til Torsdag - Fra 17:00 til 00:00

-

Fredag & Lørdag - Fra 17:00 til 02:00

-

Søndag - Lukket



ADRESSE & KONTAKT


Restaurant Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C 

Tlf.: +45 66 11 71 71



BORDRESERVATION


For bordreservation ring +45 66 11 71 71

eller udfyld kontaktformularen nedenfor