SAMLINGSSTED SIDEN 1897

 

Restaurant Grand har siden 1897 været samlingssted for byens borgere. De elegante omgivelser i restauranten på Grand Hotel emmer af historier om gode stunder og prægtige fester. Restaurant Grand drives i dag med respekt og omhu for hotellets historie. Du vil derfor opleve, at din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og nærværende service fra start til slut.

 

Menuen er skabt med inspiration direkte fra hotellets arkiver. Derfor kan du, når du besøger Restaurant Grand, glæde dig til at opleve de mange traditionsrige serveringer, der gennem årene har gjort Restaurant Grand til Odense-borgernes foretrukne spisested. På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurant Grands mageløse omgivelser.

 

Velbekomme.

 

– Hiver a la Grand –

7. januar – 5. marts 2019

 

Den iskolde vinter giver unægtelig anledning til hygsomme stunder indendørs. Vi har derfor skabt en spiseoplevelse, der med udgangspunkt i vinterens vidunderlige spisekammer danner ramme om det nære samvær og gør for en fortrinlig spiseoplevelse, der bringer os sammen om bordet.

 

Til forret kan du blandt andet opleve en let terrin af kulmule, der sammen med pocheret jomfruhummer indsvøbes i vinterens kålblade. Pakken mødes på tallerkenen af en sauce verte på smagsrige krydderurter og præsenterer sig æstetisk tilfredsstillende med sin nøjsomlige enkelthed og elegance.

 

Som hovedret har du muligheden for at opleve en Restaurant Grands historiske serveringer: her forenes rosastegt oksefilet, glaserede gulerødder og vinterens selleri med den kraftfulde sauce espagnole i en intens og autentisk servering, der i dag præsenterer sig nøjagtigt, som den blev serveret første gang: påskedag 1932.

 

Til kendere og elskere af ost håber vi at kunne friste med en treenighed af franske oste. Oplev Selles sur Couffy , Mont D'Or & Tomme de Savoie Fermiere i fornemt selskab af syltede nødder og smørstegt rugbrød.

 

Endnu en historisk servering udgør afslutningen på en pragtfuld aften: den klassiske Gâteau Rubinstein har igen sin gang på Grand. Oplev en prægtig dessertkonstruktion af rigelige mængder af romfromage på en makronbund generøst smurt med hindbærmarmelade. Hele herligheden er naturligvis dekoreret med chokoladeovertrukne profiteroles og friskpisket flødeskum.

 

– Vinterferie –

Restaurant Grand holder lukket i vinterferien (Uge 7 - 11. februar – 17. februar)

ÅBNINGSTIDER

 

Morgen

Mandag til Fredag - Fra 06:30 til 10:00

-

Lørdag & Søndag - Fra 07:00 til 10:30

 

Frokost

Mandag til Lørdag - Fra 12:00 til 16:00

-

Søndag - Lukket

 

Aften

Mandag til Lørdag - Fra 17:00 til 21:45

-

Søndag - Lukket

 

Bar

Mandag til Torsdag - Fra 17:00 til 00:00

-

Fredag & Lørdag - Fra 17:00 til 02:00

-

Søndag - Lukket

 

 

ADRESSE & KONTAKT

 

Restaurant Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C

Tlf.: +45 66 11 71 71

 

 

BORDRESERVATION

 

For bordreservation ring +45 66 11 71 71

eller udfyld kontaktformularen nedenfor