Grand Hotel Odense Vinatage logo.

Vin, Opera & Gastronomi 

- Domaine Thierry Fournier -

Fredag 20. Januar 2023 - 18.30 til 23.00

Fredagen står i Champagnens tegn når Grand Hotel i samarbejde med kongelig hofleverandør Kjær & Sommerfeldt, og sopran Lona Mohr Villadsen byder velkommen til det fremadbrusende Champagnehus Thierry Fournier. 


Nu har du helt eksklusivt muligheden for at opleve en af Champagneverdenes nye store stjerner.


Denne aften får vi besøg af manden bag de pragtfulde vine Julien Fournier. Han  vil guide os igennem de delikate champagner og aftenens menu.


Pris per person. 1.295,-

Domaine Thierry Fournier

Beliggende i hjertet af Marne-dalen, i den lille by Festigny, har det lille domaine med Julien Fournier i spidsen taget springet ud på den gastronomiske scene til glæde og begejstring for Champagne-connaisseurs verden over.En af hemmelighederne bag disse fantastiske Champagner, er at de tilbringer mange år i kælderen før de frigives. Det giver en fantastiske kompleksitet og balance allerede ved frigivelsen. Vi bliver denne aften endda en del af en verdenspremiere, da vi som nogle af de første i verden skal smage 2018 Vintage Blanc de Blancs, der bliver frigivet fra kælderen i starten af 2023.


Restaurant Grands køkkenchef Casper Madsen har sammensat en menu i 4 serveringer til de delikate Champagner.


Med inspiration fra domainet har han taget vinterens bedste råvarer i brug og skabt en festlig menu der på fornem vis iscenesætter Champagnernes subtile men karakterfulde forskelligheder.


Glæd dig til en aften hvor gastronomien og Thierry Fourniers spændende Champagner går op i en højere enhed.

Opera i  international klasse.

Det beste fra musikkens verden møder det bedste fra vinens.


Sopran Lona Mohr Villadsen står sammen med pianist Christian Sereno for aftenens underholdningen med en række storslåede arier.


Villadsen mestrer balancen mellem det seriøse og underholdende. Du kan mellem serveringerne se frem til en performance med stor indlevelse og elegance.


Indhold & Priser

Vin, Opera & Gastronomi

Dette arrangement indeholder menu i 4 serveringer med tilhørende 5 glas Champagne og 1 glas Sauternes. Billetter kan kun bestilles mod forudbetaling.


Dette eksklusive arrangement udbydes i et yderst begrænset antal billetter. 


Pris per person:

DKK 1.295,-