Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - RESTAURANT & BAR - 

Italiensk aften

Vin, Opera & Gastronomi

1. Marts 2024 - 18:30 - 22:00 - UDSOLGT

Glæd dig til en uforglemmelig aften hvor vi sammen med Kjær & Sommerfeldt hylder den italienske smag og fordyber os i et af Europas helt store køkkener! Italiensk aften på Grand Hotel er en gastronomisk rejse til det solige Italien.


Kokkene fra Grand’s Fiskerestaurant har sammensat en fem retters menu med inspiration i det italienske køkken. Fra forret til dessert bliver du forkælet med autentiske smagsoplevelser, der afspejler den mangfoldige og raffinerede italienske madkultur.


Men det er ikke kun middagen, du skal glæde dig til denne aften.


Vi præsenterer også en unik vinsmagning som en integreret del af arrangementet. Vores kyndige husven og vinkender Carsten Hansen fra Kjær & Sommerfeldt vil guide dig gennem denne vinrejse og dele sine fascinerende indblik i de enkelte vine og deres historie.

Lad dig forføre af tonerne fra den gribende italienske operatradition. Italiensk aften byder på udtryksfulde arier fremført af den kyndige sopran Lona Mohr Villadsen, som denne aften akkompagneret af pianisten Christian Sereno, leverer en uovertruffen musikalsk oplevelse.


Buon appetito e buona serata!

Pris per person. 1195,-


Italiensk aften udbydes i et yderst begrænset antal billetter og kan kun bestilles mod forudbetaling.

unsplash