– NYTÅRSMENU –

Skal afhentes på First Hotel Grand i Odense

31. december i tidsrummet 12:00 - 14:00.

Årets sidste aften nærmer sig, og den store fest skal for alvor til at begynde. Med Restaurant Grands eksklusive nytårs-take away menu giver vi dig mulighed for, at invitere dine gæster på en udsøgt smagsoplevelse uden stress og jag i køkkenet. Imponér dine gæster med 4 festlige nytårsserveringer, der blot skal lunes inden servering. Ingen nytårsfest er komplet uden lidt sødt ved midnatstid, derfor har vi naturligvis også inkluderet vores klassiske kransekage, en absolut nødvendighed til nytårsfesten.

 

På nytårsmenuen har vores ambitiøse kokke skabt en storslået gastronomisk oplevelse, hvor du i 4 elegante nytårsserveringer blandt andet kan glæde dig til cremet skaldyrsbisque og fasanterrin tilsmagt med foie gras. Hovedretten der i andledningen af nytåret består af kalvemørbrad og braiseret kalvekæbe med rødvinssauce tilsmagt med trøffel. Desserten er som altid et af aftenens højdepunkter, og du og dine gæster kan derfor se frem til vidunderlig forening af appelsin og chokolade.

 

Pris pr. kuvert 445,00 kr.

 

 

Cremet skaldyrsbisque

Cremet skaldyrsbisque med rejeterrine samt sprøde kartoffelchips og dildolie.

Hjemmebagt brød og smør

 

Hertil anbefaler vi:

La Campagne, Sauvignon Blanc, Gascogne 2017 (75cl.) - DKK 109,-

OBS: Navnet kan snyde, dette er ikke en champagne men derimod en hvidvin

el.

Jean Pabiot, Pouilly-Fumé - Fines Caillottes, Loire 2017 (75cl.) - DKK 199,-

 

 

Fasanterrin

Fasanterrin smagt til med foie gras serveret med syltede bøgehatte

samt rødbedegelé og sprøde grønkålschips

 

Hertil anbefaler vi:

Henri Bourgeois, Petit Bourgeois - Rosé, Loire 2017 (75cl.) - DKK 179,-

el.

Henri Bourgeois, Sancerre Rosé - Les Baronnes, Loire 2016 (75cl.) - DKK 299,-.

 

Kalvemørbrad

Kalvemørbrad med braiseret kalvekæbe, cremet selleripuré med brunet smør,

saltbagt selleri samt pommes duchesse og rødvinssauce smagt til med trøffel.

 

Hertil anbefaler vi:

Finca Sophenia, Estate Wine - Cabernet Sauvignon, Tupungato 2016 (75cl.) - DKK 179,-

el.

Umberto Cesari, Yemula - Sangiovese/Merlot, Emilia Romagna 2014 (75cl.) - DKK 299,-

 

Chokolade & appelsin

Mørk chokoladeganache og appelsinmousse med appelsingelé

serveret med sprød appelsinkrokant samt nødder og chokolade.

 

Hertil anbefaler vi:

Warre's, Otima Colheita, Douro 2006 (50cl.) - DKK 299,-.

 

 

Grands kransekage

2 stk. kransekage

 

Hertil anbefaler vi:

Nicolas Feuillatte, Brut - Réserve Champagne, Chouilly (75 cl.) - DKK 399,-

 

Henri Giraud, Code Noir, Champagne, Aÿ (75 cl.) - DKK 945,-

 

Tilkøb

Skal bestilles senest d. 16/12

 

Caviar

Ægte caviar af sibirisk stør 12g

Anbefales som ganiture til rejeterrin

(12g er svarende til 3-4 couverter)

DKK 255,-

 

Foie Gras

Foie gras af andelever 50g

Anbefales som garniture til kalvemørbrad.

(Anbefaling: Fersk foie gras ristes hårdt af på opvarmet pande inden servering).

DKK 55,-

 

 

– BESTILLING –

Årets take away nytårsmenu kan bestilles online.

 

– AFHENTNING –

Skal afhentes på First Hotel Grand i Odense

31. december i tidsrummet 12:00 - 14:00.

 

Afhentning:

Skal afhentes på First Hotel Grand i Odense

31. december i tidsrummet 12:00 - 14:00.

 

Adresse:

First Hotel Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C

 

Pris:

4 retter for 445,- per couvert

 

Info:

Alle retter er uden gluten.