Grand Hotel Odense Vinatage logo.

SMØRREBRØDSBUFFET


Velkommen til smørrebrødsbuffet på Grand Hotel i Odense. I Restaurant Grand kan du på udvalgte dage invitere gode venner og familie på en frokostoplevelse i absolut særklasse. Smørrebrødet er naturligvis højtbelagt og præsenterer sig både elegant og smagfuldt. Hertil anbefaler vi selvfølgelig et glas af husets hjemmelavede snaps foruden vores udvalg lokalt bryggede ølspecialiteter, der akkompagnerer smørrebrødet på fineste manér. 


På smørrebrødsbuffeten har vores ambitiøse kokke skabt en storslået frokostoplevelse, som kombinerer det klassiske smørrebrød, som du kender det, med nyfortolkninger, der skuer mod fremtiden. På smørrebrødsbuffeten finder du alle de højtbelagte fristelser, traditionelt tilberedt og belagt med omhu. Til de eventyrlystne har smørrebrødsbuffetens kokke genskabt de klassiske stykker med et moderne tvist, så buffeten imødekommer enhver smag.


Kommende datoer: 

23. Januar 2021

27. Fabruar 2021

27. Marts 2021

24. April 2021

29. Maj 2021


Børn under 12:

DKK 175,-
PRISERPris per person:

DKK 245,-


BORDRESERVATION


Gå ikke glip af denne mulighed for at forkæle dig selv og dem, du holder af, med en oplevelse af første rang: Forespørg på dit bord allerede i dag.


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend