Grand Hotel Odense Vinatage logo.
Thanksgiving

THANKSGIVING

26. november 2020

Den 26. november giver vi dig muligheden for at udleve din amerikanske drøm, når Restaurant Grand i anledningen af Thanksgiving byder velkommen til en ærkeamerikansk spiseoplevelse. 


Vi serverer den traditionelle menu, hvor aftenens højdepunkt naturligvis er den stegte kalkun, akkompagneret af et overflødighedshorn af traditionelt tilberedt og tilsmagt garniture. Aftenen afsluttes ligeledes på amerikansk manér med 2 slags tærter. Den søde pecan pie og ikke mindst den klassiske ”All American Apple Pie.” 


MENU

Thanksgiving turkey / Corn on the cob / creamed corn / corn bread / baked sweet potato / roasted potato / cranberry sauce / green bean casserole / sweet potato casserole / roasted brussel sprouts / roasted seasonal vegetables / mashed carrots and parsnip / pecan pie / apple pie.



Børn under 12:

DKK 325,-




PRISER



Pris per person:

DKK 425,-


BORDRESERVATION


Gå ikke glip af denne mulighed for at forkæle dig selv og dem, du holder af, med en oplevelse af første rang: Forespørg på dit bord allerede i dag.


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend