Grand Hotel Odense Vinatage logo.

Grand Ouverture

Kan opleves fredage & lørdage i perioden

fra 6. Maj til 25. juni 2022

Torsdag den 13. maj 1897 slog Grand Hotel dørene op til en eksklusiv forpremiere for byens spidser, borgere, industrimagnater og pressen. Man skulle vise hvad Odenses nye mønster hotel kunne præstere med en storslået menu i den pragtfulde Restaurant.


Resultatet blev en menu i 8 serveringer som vi i dette forår i anledningen af Grand Hotels 125 års jubilæum igen serverer i Restauranten.


Pris for 4 retter: 495,-

Pris for 8 retter:  895,-

Kylling

HOVEDRET


Braiseret Velfærdskylling med tomat, champignon, skalotteløg, hvidvin og estragon serveret med kartofler vendt i persillesmør.


2019 Resplendent - Pinot Noir, Erath,
Pinot Noir, Oregon, USA

Lam

HOVEDRET


Lammekrone med parmesan-urte crust, serveret med ærter og bønner française samt en cremet kartoffelpuré med brunet smør, hertil smørstegte franske gulerødder og glâce Espagnole.


2018, Syrah, Chateau Ste. Michelle, Syrah, Grenache, Mouvedre,
Cinsault, Viognier Columbia Valley, Washington State, USA

Salat & Kompot

OST


Camembert frit på leje af bitre salater, hertil brombær kompot, samt friske brombær.


2019, Eclipse - Old Vine Zinfandel,
Zinfandel, Lodi, Californien, USA

Priser

Grand Ouverture Menu

Du kan nyde Ouverture menuen i sin storslåede helhed eller udvælge dine favoritter. 


4 retter

DKK 495,-



4 retter m. vinmenu

DKK 845,-



8 retter

DKK 895,-



8 retter m. vinmenu

DKK 1.595,-


Bordreservation

Bemærk at ouverture menuen kun serveres Fredage og lørdage fra 2. April til 26. juni 2022


Gå ikke glip af denne mulighed for at forkæle dig selv og dem du holder af med en oplevelse af første rang.

I samarbejde med easyTableBooking.dk