Kan opleves fredage & lørdage i perioden
FORRET
Grillede hvide asparges og stegte grønne asparges samt crudité af grønne asparges serveret med smilende vagtelæg og en let sauce Nage.
2020, Cuvée les Amours, Famille Hugel,
Pinot Blanc & Auxerrois, Alcace, Frankrig
FORRET
Svampe consommé med af julienne af porre og gulerod hertil stegte enoki og bøgehatte.
2019, Fumey Chatelain,
Chardonnay, Arbois, Jura, Frankrig
MELLEMRET
Tern af smørpocheret hummer i sprød skal med stegte mini kål, cremet estragon mayonnaise, saltede mandler og safran espuma.
2018 Bourgogne Blanc - Les Vignes de la Roche, Domaine Albert Sounit, Chardonnay, Côte Chalonnaise, Bourgogne, Frankrig
MELLEMRET
Stegt foie gras på smørristet briôche, hertil æblepuré og en rosmarin- æble sauce med æbletern samt ristede hasselnødder og sprød coral tuile.
2018, Gewürztraminer – Classic, Famille Hugel,
Gewurztraminer, Alsace, Frankrig
HOVEDRET
Braiseret Velfærdskylling med tomat, champignon, skalotteløg, hvidvin og estragon serveret med kartofler vendt i persillesmør.
2019 Resplendent - Pinot Noir, Erath,
Pinot Noir, Oregon, USA
HOVEDRET
Lammekrone med parmesan-urte crust, serveret med ærter og bønner française samt en cremet kartoffelpuré med brunet smør, hertil smørstegte franske gulerødder og glâce Espagnole.
2018, Syrah, Chateau Ste. Michelle, Syrah, Grenache, Mouvedre,
Cinsault, Viognier Columbia Valley, Washington State, USA
OST
Camembert frit på leje af bitre salater, hertil brombær kompot, samt friske brombær.
2019, Eclipse - Old Vine Zinfandel,
Zinfandel, Lodi, Californien, USA
DESSERT
Vaniljeparfait med syrligt indlæg af rabarbersorbet på sprød kiksebund med overtræk af mørk chokolade ganache, toppet med luftig marengs. Romflamberes ved bordet.
2019, Château Du Mayne ,
Semillon, Sauvignon Blanc, Sauternes, Bordeaux, Frankrig