Grand Hotel Odense Vinatage logo.

BRYLLUPSFEST

Bryllupsreception


Den røde løber møder Jer ved hotellets smukke hovedindgang. Indenfor står Jeres gæster i den charmerende Grand salon og Storesal til bryllupsreception med friskbrygget kaffe og the samt iskolde øl, vin og vand. 


Vi serverer små snacks i form af engelske tea sandwich samt sprøde rodfrugtchips og røgede mandler. 


Når I, brudeparret, ankommer serverer vi Grand Hotels storslåede bryllupskage lavet af husets egen konditor med mazarinbunde, hvid chokolademousse, hindbær/rosmarin indlæg og praline knasbund samt 1 glas lækker sød champagne.


Vi pynter naturligvis bryllupskagen smukt med jeres initialer og friske blomster.


PRISER


Individuelt planlagte bryllupper fra 1.495,- per person.


Tillæg for bryllupsreception 395,- per person.


Bryllupsmiddag

Vores kokke har tilberedt en smagfuld bryllupsmenu i 3 serveringer der med lokale og friske råvarer samt en velafstemt vinmenu sætter stemningen.  Bordene er smukt dækket op med hvide duge og bomulds servietter, høje lysestager, friske blomster og menukort.  


Den kompetente og profesionelle tjenerstab sørger, i samarbejde med Jeres toastmaster, for at aftenens taler, indslag og forplejning forløber gnidningsfrit. Således kan I, brudeparret, kan nyde aftenen i fulde drag.  


Vi serverer efter desserten friskbrygget kaffe og the med sødt fra Grands egen konditor samt cognac eller likør.Bryllupsfest

Byd Jeres gæster velkommen til fest i de smukke sale på Grand Hotel. Vi har remedierne til at skabe netop den type fest I har drømt om. 


Uanset om I ønsker at danse til live musik eller DJ kan vi tilbyde den scene- og lyssætning, der skaber den helt rigtige stemning.  


Vi tilbyder som standard fri bar med øl, vin og vand til kl. 02.00 ved høflig selvbetjening. Ønsker I derimod privat bemandet cocktailbar, mocktails og long drinks, kan denne tilkøbes med et forudbestemt udvalg af cocktails til fri bestilling. 


Aftenen afrundes med natmad og Jeres gæster kan i ro og mag overnatte på deres hotelværelser.  Mens I, Brudeparret, kan nyde brudesuiten med udsigt over den gamle bydel.  


                                                                                             

Grand Hotel 

På det charmerende gamle hotel har vi elegant indrettede værelser, så der er plads til alle Jeres gæster.

Brunch

Dagen efter Jeres drømmebryllup kan I nyde morgenmaden enten i restauranten med hotellets øvrige gæster. Alternativt kan I sammen med Jeres gæster tilkøbe Champagnebrunch i eget lokale.  Det giver rig mulighed for at åbne gaver, snakke gårsdages begivenheder igennem før I byder Jeres gæster adieu. 

"Vi er meget glade for at vi valgte Grand Hotel Odense til vores bryllup- ikke alene fik vi en fantastisk bryllupsfest- men vi valgte desuden at have vores vielse på selve hotellet hvilket var en helt eventyrlig oplevelse. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut."

- Charlotte & Mark

JERES PERSONLIGE KONTAKT

På Grand Hotel er vi med Jer hele vejen.  Vores fornemmste opgave er at sikre, at alle detaljer er på plads, så netop Jeres arrangement bliver en ”once-in-a-lifetime” begivenhed.


Vi planlægger bryllupsfesten ud fra Jeres ønsker.

Jeg er her til at hjælpe Jer hele vejen.


Kom forbi til en uformel snak om, hvordan vi på Grand Hotel kan gøre Jeres bryllup til en uforglemmelig fest.De bedste hilsner

Maria Brohave Hasselstøm

Event Koordinator

KONTAKT


Bryllupsfesten starter her


Udfyld kontaktformularen nedenfor så bliver du kontaktet af vores kyndige bryllupsplanlægger.


Din henvendelse er naturligvis uforpligtende. 

 
 
 
 
Bryllupsfest
Reception