Grand Hotel Odense Vinatage logo.

BARNEDÅB

Barndåb

Saml familie og venner til en hyggelig stund i de pragtfulde sale på Grand Hotel i Odense. Vi serverer Champagnebrunch, en luksuriøs og eksklusiv brunchoplevelse i 4 serveringer. 


Glæd Jer til brunch som det burde være; elegant og lavet på de bedste råvarer, en kompromisløs gastronomisk affære der med lethed og skødesløs elegance gør for en pragtfuld oplevelse på Grand Hotel.


Jeres glade gæsterne sætter sig til bords ved runde borde dækket med hvide duge og servietter, menukort samt årstidens friske blomster. Fra Restaurant Grand serveres en delikat brunch i 4 serveringer hertil friskpresset appelsinjuice, dampende kaffe og perlende Champagne.


PRISER


Barnedåb & navngivningsfest med champagnebrunch fra:


595,- per kuvert


(Minimum 25 kuverter)


inkl. Champagnebrunch i 4 serveringer med 1 glas Champagne samt 1 glas friskpresset appelsin juice samt kaffe og the ad libitum.


Alle priser er angivet i DKK

JERES PERSONLIGE KONTAKT


På Grand Hotel er vi med Jer hele vejen.  Vores fornemmste opgave er at sikre, at alle detaljer er på plads, så netop Jeres arrangement bliver en ”once-in-a-lifetime” begivenhed.


Kom forbi til en uformel snak om, hvordan vi på Grand Hotel kan gøre Jeres barnedåb eller navngivningsfest til en uforglemmelig oplevelse.De bedste hilsner

Maria Brohave Hasselstøm

Event Koordinator

KONTAKT


Fejringen starter her


Udfyld kontaktformularen nedenfor så bliver du kontaktet af vores kyndige festplanlægger.


Din henvendelse er naturligvis uforpligtende.