Grand Hotel Odense Vinatage logo.

KONFIRMATION

Velkommen på Grand Hotel 


Jeres smilende konfirmand stor stolt på den røde løber foran Grand Hotel i Odense. 


Indenfor venter familie og venner i spænding på at ønske konfirmanden velkommen med stort gavebord og masser af overraskelser. Fra de høje facetslebne krystalglas nydes en velkomstdrink bestående af perlende Champagne hertil serveres sprøde snacks.


De glade gæsterne sætter sig til bords ved runde borde dækket med hvide duge og servietter, menukort samt årstidens friske blomster. Fra Restaurant Grand serveres en delikat 3 retters menu sammensat af årstidens friske råvarer og lokale specialiteter. PRISER


Konfirmationsfest fra:


645,- per kuvert


Tjenerne hjælper Jer med at koordinere sange og taler under middagen. Vi serverer friskbrygget kaffe og the hertil præsenterer Hotellets konditor et udvalg af søde sager, og festlige kreationer til en hyggelig eftermiddag. Ønsker I en mere løssluppen stemning tilbydes som tilkøb fri bar med øl, vin og vand til kl. 18.00 ved høflig selvbetjening.Aftenen kan afrundes med natmad og der er naturligvis mulighed for at Jeres kan tilkøbe overnatning på Hotellet. 

Velkommen i de voksnes rækker.

JERES PERSONLIGE KONTAKT

På Grand Hotel er vi med Jer hele vejen.  Vores fornemmste opgave er at sikre, at alle detaljer er på plads, så netop jeres arrangement bliver en ”once-in-a-lifetime” begivenhed.


Kom forbi til en uformel snak om, hvordan vi på Grand Hotel kan gøre konfirmationen til en uforglemmelig fest.De bedste hilsner

Maria Brohave Hasselstøm

Event Koordinator

KONTAKT


Festen starter her


Udfyld kontaktformularen nedenfor så bliver du kontaktet af vores kyndige festplanlægger.


Din henvendelse er naturligvis uforpligtende.