Parisienne af æbler og selleri serveret med en sauce på fynsk æblemost og smør, samt dildolie og sprød majs-tuille.
Citrusmarineret kammuslinger toppet med Baerii kaviar hertil fennikel crudité, fritéret blæretang og kærnemælkssauce skilt med dildolie .
Rørt tuntatar i en cremet sauce tartare, tilsmagt med kapers og urter, serveret med sprøde kartoffelchips, fritéret blæretang og smilende vagtelæg.
Sprød kugle af cremet risotto med kulmule, ravost samt purløg og citrus.
Sprød tærte med skaldyrssalat samt dild og fermenteret æblegelé.
Sprøde frølår med hjemmelavet mayonnaise, tilsmagt med yuzu.
Naturel med agurkegranité.
Med rødløgsvinaigrette og estragonolie.
Gratineret med fed fraiche og Vesterhavsost og urtekrumme.
10 g. Baerii kaviar hertil hjemmelavet boghvede blinis samt fed fraiche og snittet rødløg.
Ristet dansk multe på skind, hertil porremosaik, friske brombær, ristede kantareller samt en cremet skaldyrsfrikassé tilsmagt med urter og citrus.
Helstegt dansk oksemørbrad på en bund af bagt græskarcreme, serveret med ristede kantareller, jordskokker bagt med urter og citrus, syltede bøgehatte samt sprød pommes Anna og en kraftig sauce Bordelaise.
Saftigt svampefarseret perlehønebryst og ristede Karl Johan-svampe, syltede tyttebær, smørristet majs og skalotteløg samt cremet sauce chasseur tilsmagt med hvidvin, kørvel og estragon.
4 velsmagende danske oste med hjemmelavet knækbrød samt portvinssyltede nødder og hybenkompot.
Cremet vanilje panna cotta toppet med Amarena-kirsebær, serveret med sprøde biscotti, mokkaiscreme og espressosirup.
Klassisk Gateau Marcel-chokoladekage med friske, solmodne hindbær, serveret med cremet vaniljeis, knasende bagt hvid chokolade og en intens hindbærsauce.
Luftig citron-spongecake toppet med brændt marengs, hertil med cremet vaniljeis tilsmagt med citronverbena samt knasende crumble.