Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - RESTAURANT & BAR - 

9. Maj 2025

Skaldyrsaften:

Plateau de Fruits de Mer.

Den høje etagere er gavmildt pyntet med havets appetitvækkende fristelser og du kan se frem til en vidunderlig aften med et bredt og velsmagende udvalg af skaldyr. Alt sammen i selskab af grillet citron, cremet aioli, en intens hummermayonnaise og surdejsbrød samt boghvede blinis.


Pris per person. 845,-

Minimum 2 Couverter

Skaldyrsæsonen er over os og det skal naturligvis fejres med et sandt festmåltid. Glæd dig til en spiseoplevelse med pomp og pragt når Restaurant Grand slår dørene op til Skaldyrsaften: Plateau de Fruits de Mer.


Glæd dig til delikat Bearii caviar og friske Bretagne østers. På opsatsen finder du nogle af sæsonens aller fineste råvarer såsom, men ikke begrænset til, krabbe, hummer og muslinger foruden rejer og meget andet.