Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - SELSKAB & BANKET - 

Reception

Hold din reception i Grand Hotels historiske og smukke rammer. Vi specialister i at afholde receptioner og andre firmaarrangementer. Vores dedikerede team har minutiøst fokus på detaljen så jeres reception forløber som planlagt.


Med vores store udvalg af frokostserveringer og søde sager kan I være sikre på, at alle jeres gæster går herfra både mætte og tilfredse.


Minimum 25 personer.

Firmafest

Om du ønsker et afslappet arrangement eller et bugnende dansegulv, så er Grand Hotel i Odense den rigtige samarbejdspartner til jeres organisation.


Vores store sale og intime festlokaler skaber de ideelle rammer for festlige arrangementer.

Hotellets store kapacitet og centrale plancering i hjertet af Danmark gør det muligt at samle hele din organisation til et brag af en fest.


Minimum 25 personer.

Julefrokost

På Grand Hotel er julen altid en festlig højtid! Om du ønsker en traditionel julemenu eller en moderne variant, er Grand Hotel Odense det oplagte samlingspunkt. Med vores store sale og historiske rammer har vi facilitererne til at skabe en unik stemning, der passer netop til jeres behov og juleønsker.


Minimum 25 personer.


Læs evt mere om Grand Hotels store julefrokost med Bigband og 5 retters menu for selskaber i alle størrelser HER.

Dit arrangement, din menu

På Grand Hotel sammensætter vi en udsøgt festmenu fuld af smagfulde elementer, samt konditorens søde sager til dig og dine gæster.


Med Grand Hotel som festarrangør og eventpartner kan du og dine gæster nyde udsøgte fristelser og lokale delikatesser.


Kun fantasien sætter grænser, når du med Restaurant Grand byder dine gæster til bords.

Overnat på Grand Hotel

På First Hotel Grand tilbyder vi moderne værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Alle vores værelser har skriveborde, så du i ro og mag kan arbejde på din næste store idé.


Vi ved, at en god konferencedag begynder med en god nats søvn, derfor anbefaler vi vores rummelige SmartBed-værelser, til dig der ønsker total kontrol og ubegrænset komfort.


På First Hotel Grand finder du alle de faciliteter du har brug for, om du ønsker at nyde tilværelsen i vores restaurant, arbejde i business lounge eller hygge dig med kollegerne i Grand Bar.

Kontakt

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Jeg glæder mig til modtage dit opkald eller mail, så vi i fælleskab får skabt en fantastisk konferenceoplevelse for dine gæster i storslåede konferencelokaler på First Hotel Grand i Odense.


Konferencebookingen er åben på hverdage i tidsrummet mandag til torsdag 08:00 - 16:00 og fredag 08:00-15:00.


Jeg glæder mig til at høre nærmere om jeres kommende  firmaevent.

 

De bedste hilsner

Jonas Duvander

Konference & Eventkoordinator


Booking 

Hånd justere glas i Restaurant Grand