Grand Hotel Odense Vinatage logo.

Firmafest & Event

Firmafest på Grand Hotel

Minimum 25 couverter.


Reception 

Hold din reception i Grand Hotels historiske og smukke rammer.  Vi specialister i at afholde receptioner og andre firmaarrangementer. Vores dedikerede team har minutiøst fokus på detaljen så jeres reception forløber som planlagt.


Med vores store udvalg af frokostserveringer og søde sager kan I være sikre på, at alle jeres gæster går herfra både mætte og tilfredse.


Priser fra DKK 395,- per personFirmafest


Om du ønsker et afslappet arrangement eller et bugnende dansegulv, så er Grand Hotel i Odense den rigtige samarbejdspartner til jeres organisation.


Vores store sale og intime festlokaler skaber de ideelle rammer for festlige arrangementer.

Hotellets store kapacitet og centrale plancering i hjertet af Danmark gør det muligt at samle hele din organisation til et brag af en fest.


Priser fra DKK 995,- per personJulefrokost


På Grand Hotel er julen altid en festlig højtid! Om du ønsker en traditionel julemenu eller en moderne variant, er Grand Hotel Odense det oplagte samlingspunkt. Med vores store sale og historiske rammer har vi facilitererne til at skabe en unik stemning, der passer netop til jeres behov og juleønsker.

Priser fra DKK 995,- per person


RESTAURANT

DIN FEST, DIN MENU


På First Hotel Grand sammensætter vi en udsøgt festmenu fuld af smagfulde elementer, samt konditorens søde sager til dig og dine gæster.


Med First Hotel Grand som festarrangør og eventpartner kan du og dine gæster nyde udsøgte fristelser og lokale delikatesser.


Kun fantasien sætter grænser, når du med Restaurant Grand byder dine gæster til bords.


HOTEL

BO PÅ FIRST HOTEL GRAND


På First Hotel Grand tilbyder vi moderne værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Alle vores værelser har skriveborde, så du i ro og mag kan arbejde på din næste store idé.


Vi ved, at en god fest afsluttes med en god nats søvn, derfor anbefaler vi vores rummelige SmartBed-værelser, til dig der ønsker total kontrol og ubegrænset komfort.


På First Hotel Grand finder du alle de faciliteter du har brug for, om du ønsker at nyde tilværelsen i vores restaurant, arbejde i business lounge eller hygge dig med kollegerne i Grand Bar.

BOOKING

 
 
 
 
 
 
 
 
Maria er din kontakt når konferencen skal planlægges

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Jeg glæder mig til modtage dit opkald eller henvendelse, så vi i fælleskab får skabt en fantastisk fest, event eller firmaarrangement for dine gæster i storslåede festlokaler på First Hotel Grand i Odense.


De bedste hilsner

Maria Hasselstrøm

Konference & Event Koordinator


Tlf.: +45 6611 7171

Mail: Konference.grand@firsthotels.dk