Grand Hotel Odense Vinatage logo.

ANDERS BLICHFELDT

2. SEPTEMBER 2022

Anders Blichfeldt

Oplev den grammy vindende danske sanger og rockvirtuos Anders Blichfeldt i Glassalen.


Anders Blichfeldt er en af Danmarks mest alsidige sangere, og blev for alvor landskendt for sin markante vokal som forsanger i poprock gruppen Big Fat Snake, der med hits som ”Bonsoir Madam” og ”No Peace Like In Heaven” dannede grundlaget for en lang musikkarriere og adskillige soloprojekter.


I de senere år har Anders Blichfeldt indtaget fjernsynet med Rockshow [2018] og senest i programmet Toppen af Poppen [2020].


Oplev Anders Blichfeldt helt tæt på, når vi byder velkommen til Fredagskoncert på Grand Hotel i Odense.


Pris: 1.095,- kr

Entrébillet

inkl. koncertmenu, vinmenu & velkomstcocktail.

Fredagskoncert på Grand

Skyd weekenden igang med et brag af en koncertoplevelse på Grand Hotel i Odense den 2. september 2022


Aftenen indledes af en Raspberry Mule fra Grand Bar efterfulgt af Restaurant Grands 5-retters koncertmenu med tilhørende vinmenu, før aftenens hovednavn Anders Blichfeldt indtager scenen i Glassalen.


Koncerten afholdes af:

Grand Hotel

Jernbanegade 18, 5000 Odense C 


Tidspunkt:

Arrangementet starter klokken 18:30

Koncerten forventes afsluttet klokken 23:00 

Koncertmenu

Turbot Bisque

Cremet Bisque lavet på pighvar smagt til med reduceret hvidvin, rosmarin, fløde og tomat. Serveres med ristet jomfrummerhale og fennikel.

   Zenato, Pinot Grigio delle Veneto, Italien


Terine de mâchoire de porc

Terrin af braiseret svinekæber rørt med grovkornet sennep og persille hertil syltede rødløg, sprøde kartoffelchips og trøffelmayonnaise.

   Mazzei, Belguardo – Rosé, Toscana, Italien


Pintade sauté chasseur

Saftigt perlehønebryst farseret med svampe og urter hertil ristede kantareller og karamelliseret selleri serveret med sauce chasseur på hvidvin og cognac samt kørvel og estragon. Serveres med pommes croquette

   Louis Jadot, Gamay Beaujolais – Villages, Frankrig


Beouf á la mode

Rosastegt dansk oksemørbrad samt rødvinsmarineret og braiseret oksetyksteg. Serveres med ristede kantareller, sauteret perleløg og gulerødder samt kraftig sauce bordelaise tilsmagt med trøffel hertil confiteret pommes fondant.

   Château de Ricaud – Rouge, Bordeaux Supérieur, Frankrig


Pêche Melba a la Grand Hotel anno 1932

Vanilje pocheret fersken serveret med cremet vaniljeis samt hindbærpuré og friske hindbær.

   Vicente Gandia, Fusta Nova, Moscatel, Valencia, Spanien


COMING UP


JENS JACOB TYCHSEN KVARTET // JAZZ CLUB


5. FEBRUAR 2022


Glæd dig til en elegant buket sammensat af musik, sang, komik, tryl og måske en anelse Weyse.



IDA CORR // GRAND UNPLUGGED


19. MARTS 2022


Ida Corr giver igen intimkoncert i Glassalen på  Grand Hotel, når vi til april slår dørene op til Grand Unplugged.  



ANDERS BLICHFEDLT // FREDAGSKONCERT


2.  SEPTEMBER 2022


Oplev Anders Blichfeldt helt tæt på, når vi byder velkommen til Fredagskoncert på Grand Hotel i Odense.