Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - DINNER SHOW - 

ANDERS BLICHFELDT

26. September 2025 - 18:30

Grand Hotel i Odense byder indenfor til en gennemført musikalsk oplevelse når Anders Blichfeldt tager os med på sin musikalske og personlige livsrejse.


Glæd dig til alle de store hits fra Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.


Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder - det véd alle der har oplevet ham live. Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennemmusikalsk.


Oplev en intim koncert hvor Anders på scenen med sine instrumenter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker; et glædligt genhør med "Female voice”, "Bonsoir madame”, "Sittin' in a window”, “Den jeg er” og mange flere…


Aftenen indledes af et glas Champagne efterfulgt af  Grands koncertmenu i 4 serveringer med vinmenu før aftenens hovednavn Anders Blichfeldt indtager scenen i Glassalen.


Glæd dig til en nærværende fortælling, leveret af en fantastisk historiefortæller - og sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.


Entrébillet

inkl. velkomst Champagne, koncertmenu & vinmenu.


Pris per person: 1395,-