Grand Hotel Odense Vinatage logo.

Restaurant Grand


Restaurant Grand har siden 1897 været samlingssted for byens borgere. De elegante omgivelser i restauranten på First Hotel Grand i Odense emmer af historier om gode stunder og prægtige fester. Restaurant Grand drives i dag med respekt og omhu for hotellets historie. Du vil derfor opleve, at din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og nærværende service gennem hele spiseoplevelsen.


Sæt dig til rette og nyd en moderne fransk / nordisk menu, der med afsæt i sæsonens råvarer gør for en pragtfuld spiseoplevelse.


På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurant Grands mageløse omgivelser.


Lad dig fortrylle når restaurantens kunstfærdige konditor, med sukkerig sødme og fyldig intens chokolade, tager dig med på en dannelsesrejse ud i dessertkreationernes traditionsrige univers. 


Kommende events


HIGH TEA - JULESPECIAL.17. DECEMBER 2022

Oplev den engelske tradition i Odense, når vi slår dørene op til juleteselskab i Restaurant Grand. Eftermiddagen byder på 3 hyggelige serveringer.


AFTERNOON TEA4. FEBRUAR 2023

Oplev den engelske tradition i Odense, når vi slår dørene op til theselskab i Restaurant Grand. Eftermiddagen byder på 3 herlige serveringer.


CHAMPAGNEAFTEN20. JANUAR 2023

Grand Hotel byder i samarbejde med Kjær & Sommerfeldt, og sopran Lona Mohr Villadsen velkommen til Champagnehuset Thierry Fournier.


SKALDYRSAFTEN 10. FEBRUAR 2022

Plateau de Fruits de Mer. Den høje etagere er gavmildt pyntet med havets appetitvækkende fristelser  og velsmagende udvalg af skaldyrCHAMPAGNEBRUNCH21. JANUAR 2023

Glæd dig til brunch som det burde være; elegant, lavet på de bedste råvarer, og serveret i Restaurant Grand


AFTERNOON TEA8. APRIL 2023

Oplev den engelske tradition i Odense, når vi slår dørene op til theselskab i Restaurant Grand. Eftermiddagen byder på 3 herlige serveringer.


Siden 1897

Grand Bar


En vellykket aften i Odense begynder i First Hotel Grand Odenses Bar & Lounge. Vores stemningsfulde bar med tilhørende bibliotek og loungeområde er den optimale ramme til dig, som ønsker at tilbringe aftenen i godt selskab, der kun bliver bedre, når vores kompetente bartendere fremtryller cocktails og andet godt til ganen.


Udover vores store udvalg af drikkevarer kan du i Grand Bar & Lounge få stillet den lille sult med vores udvalg af snacks og mindre serveringer, forberedt af Restaurant Grands dygtige kokke og perfekt tilpasset barens udvalg af cocktails, øl og vin.


Siden 1897

Åbningstider


RESTAURANT GRAND

Man-Lør // 17:30 - 22:00GRAND BAR

Man-Lør // 17:00-24:00


Kontakt

 
 
 
 
 

Adresse

RESTAURANT GRAND  -  Jernbanegade 18, 5000 Odense C

VÆRD AT VIDE


OVERNAT PÅ GRAND HOTEL


Book et lækkert ophold på First Hotel Grand med middag i Restaurant Grand og cocktails fra Grand Bar. Tag på en romantisk tur til Odense LISTEN


Få besked om de nyeste spiseoplevelser på i Restaurant Grand. Når du tilmelder dig Listen får du besked om nye spiseevents & koncerter før alle andreFØDEVARESIKKERHED


Restaurant Grand har modtaget Fødevarestyrelsens smiley. De forudgående rapporter kan læses hos fødevarestyrelsen