Grand Hotel Odense Vinatage logo.

Fisk & Skaldyr

Grand's Fiskerestaurant er en klassisk fiskerestaurant i hjertet af Odense.


Fokus er lagt på lokale råvarer samt frisk fisk og skaldyr fra danske farvande. Køkkenchef Casper Madsen har sammensat en sæsonmenu med fisk og skaldyr, som også tilbydes i en elegant og raffineret vegetarisk udgave. Menuens indhold dikteres af naturens og havets udbud.


På menuen finder du desuden et bredt udvalg af klassiske og traditionsrige tilberedninger af fisk og skaldyr, Grand's store skaldyrsfad, samt friske østers og delikat caviar.


Åbningstider:


Grand's Fiskerestaurant

Mandag - Lørdag 17:30 - 22:00


Åbningstider:

Grand Bar.

Mandag - Lørdag 17:00 - 24:00

Hånd justere glas i Restaurant Grand

Aftenkort

Sæt dig til rette og nyd en moderne menu centreret omkring frisk fisk og skaldyr. Vores menuer tilbydes også i en vegetarisk udgave. Ved spørgsmål angående indholdet af allergene ingredienser i vores retter, bedes du kontakte vores personale.

Vinkort

På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurantens mageløse omgivelser.

Skaldyrsfad

Bestil Grand's store skaldyrsfad.

Forudbestil mindst 2 dage før ankomst og notér i kommentarfeltet ved bordreservation.

Grand Bar


En vellykket aften i Odense begynder i First Hotel Grand Odenses Bar & Lounge. Vores stemningsfulde bar med tilhørende bibliotek og loungeområde er den optimale ramme til dig, som ønsker at tilbringe aftenen i godt selskab, der kun bliver bedre, når vores kompetente bartendere fremtryller cocktails og andet godt til ganen.


Udover vores store udvalg af drikkevarer kan du i Grand Bar & Lounge få stillet den lille sult med vores udvalg af snacks og mindre serveringer, forberedt af Restaurant Grands dygtige kokke og perfekt tilpasset barens udvalg af cocktails, øl og vin.

Cockatil Grand Bar
Restaurant-Grand-Rais-2019011___serialized1
_ANO8994_ricofeldfoss 1___serialized1
Grand-unplugged-food-6-oktober-first-hotel-grand-2018-11___serialized4

Afternoon tea

Eftermiddagen byder på en herlig oplevelse i 2 serveringer, som på elegant manér byder sommeren velkommen med et tidløst og velovervejet udvalg af Caviar, østers, delikate tea sandwiches som vanen tro serveres med et glas perlende Champagne.

Champagnebrunch

Sæt dig til rette i Restauranten fra 1897 og nyd en luksuriøs og eksklusiv brunchoplevelse i 5 serveringer. Det er brunch som det burde være; elegant og lavet på de bedste råvarer, en kompromisløs gastronomisk affære der med lethed og skødesløs elegance gør for en pragtfuld oplevelse på Grand Hotel.

Skaldyrsaften

Skaldyrsæsonen er over os og det skal naturligvis fejres med et sandt festmåltid. Glæd dig til en spiseoplevelse med pomp og pragt når Restaurant Grand slår dørene op til Skaldyrsaften: Plateau de Fruits de Mer. Glæd dig til delikat Bearii caviar og friske Bretagne østers. På opsatsen finder du nogle af sæsonens bedste råvarer.