Grand Hotel Odense Vinatage logo.

Restaurant Grand


Restaurant Grand har siden 1897 været samlingssted for byens borgere. De elegante omgivelser i restauranten på First Hotel Grand i Odense emmer af historier om gode stunder og prægtige fester. Restaurant Grand drives i dag med respekt og omhu for hotellets historie. Du vil derfor opleve, at din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og nærværende service gennem hele spiseoplevelsen. 


Sæt dig til rette og nyd en moderne fransk / nordisk menu, der med afsæt i sæsonens råvarer gør for en pragtfuld spiseoplevelse.


På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurant Grands mageløse omgivelser.


Lad dig fortrylle når restaurantens kunstfærdige konditor, med sukkerig sødme og fyldig intens chokolade, tager dig med på en dannelsesrejse ud i dessertkreationernes traditionsrige univers. 


Hånd justere glas i Restaurant Grand

Kommende events


AFTERNOON TEA


To glas med champagne skåler, bollinger champagne  frugt og kage


8. APRIL 2023

Oplev den engelske tradition i Odense, når vi slår dørene op til theselskab i Restaurant Grand. Eftermiddagen byder på 3 herlige serveringer.


SKALDYRSAFTEN - EKSTRA


Skaldyrstårn med hummer kammusling rejer muslinger og caviar


27. MAJ 2023

Plateau de Fruits de Mer. Den høje etagere er gavmildt pyntet med havets appetitvækkende fristelser  og velsmagende udvalg af skaldyrCHAMPAGNEBRUNCH


Champagnebrunch med pandekager eggs benedict og vase


20. MAJ 2023

Glæd dig til brunch som det burde være; elegant, lavet på de bedste råvarer, og serveret i Restaurant Grand


AFTERNOON TEA-

SUMMER SPECIAL


To glas med champagne skåler, bollinger champagne  frugt og kage


17. JULI 2023

Oplev den engelske tradition i Odense, når vi slår dørene op til theselskab i Restaurant Grand. Eftermiddagen byder på 3 herlige serveringer.


UDOLGT: SKALDYRSAFTEN 


Skaldyrstårn med hummer kammusling rejer muslinger og caviar


26. MAJ 2023 

Plateau de Fruits de Mer. Den høje etagere er gavmildt pyntet med havets appetitvækkende fristelser  og velsmagende udvalg af skaldyrSiden 1897

Grand Bar


En vellykket aften i Odense begynder i First Hotel Grand Odenses Bar & Lounge. Vores stemningsfulde bar med tilhørende bibliotek og loungeområde er den optimale ramme til dig, som ønsker at tilbringe aftenen i godt selskab, der kun bliver bedre, når vores kompetente bartendere fremtryller cocktails og andet godt til ganen.


Udover vores store udvalg af drikkevarer kan du i Grand Bar & Lounge få stillet den lille sult med vores udvalg af snacks og mindre serveringer, forberedt af Restaurant Grands dygtige kokke og perfekt tilpasset barens udvalg af cocktails, øl og vin.

Bartender i Grand Bar


Siden 1897

Åbningstider


RESTAURANT GRAND

Man-Lør // 17:30 - 22:00GRAND BAR

Man-Lør // 17:00-24:00


Kontakt

 
 
 
 
 

Adresse

RESTAURANT GRAND  -  Jernbanegade 18, 5000 Odense C

VÆRD AT VIDE


OVERNAT PÅ GRAND HOTEL


Book et lækkert ophold på First Hotel Grand med middag i Restaurant Grand og cocktails fra Grand Bar. Tag på en romantisk tur til Odense LISTEN


Få besked om de nyeste spiseoplevelser på i Restaurant Grand. Når du tilmelder dig Listen får du besked om nye spiseevents & koncerter før alle andreFØDEVARESIKKERHED


Restaurant Grand har modtaget Fødevarestyrelsens smiley. De forudgående rapporter kan læses hos fødevarestyrelsen