Grand Hotel Odense Vinatage logo.

RESTAURANT GRAND


Restaurant Grand har siden 1897 været samlingssted for byens borgere. De elegante omgivelser i restauranten på First Hotel Grand i Odense emmer af historier om gode stunder og prægtige fester. Restaurant Grand drives i dag med respekt og omhu for hotellets historie. Du vil derfor opleve, at din tjener står klar til at tage imod dig og dit selskab med kompetent og nærværende service gennem hele spiseoplevelsen.


Menuen er skabt med inspiration direkte fra hotellets arkiver. Derfor kan du, når du besøger Restaurant Grand, glæde dig til at opleve de mange traditionsrige serveringer, der gennem årene har gjort Restaurant Grand til Odense-borgernes foretrukne spisested. På restaurantens nøje sammensatte vinkort finder du et væld af både kraftige og forfinede smagsudtryk til at fuldende din spiseoplevelse i Restaurant Grands mageløse omgivelser.


BORDRESERVATION

I samarbejde med easyTableBooking.dk


Siden 1897

GRAND BAR


En vellykket aften i Odense begynder i First Hotel Grand Odenses Bar & Lounge. Vores stemningsfulde bar med tilhørende bibliotek og loungeområde er den optimale ramme til dig, som ønsker at tilbringe aftenen i godt selskab, der kun bliver bedre, når vores kompetente bartendere fremtryller cocktails og andet godt til ganen.


Udover vores store udvalg af drikkevarer kan du i Grand Bar & Lounge få stillet den lille sult med vores udvalg af snacks og mindre serveringer, forberedt af Restaurant Grands dygtige kokke og perfekt tilpasset barens udvalg af cocktails, øl og vin.

ÅBNINGSTIDER


RESTAURANT GRAND

Man-Fre // 06:30 - 10:00

Lør-søn // 07:00 - 10:30
GRAND BAR

Man-Lør // 17:00-23:00


KONTAKT

 
 
 
 
 

ADRESSE

RESTAURANT GRAND  -  Jernbanegade 18, 5000 Odense C

VÆRD AT VIDE


OVERNAT PÅ GRAND HOTEL


Book et lækkert ophold på First Hotel Grand med middag i Restaurant Grand og cocktails fra Grand Bar. LISTEN


Få besked om de nyeste spiseoplevelser på i Restaurant Grand. Når du tilmelder dig Listen får du besked om nye spiseevents & koncerter før alle andreELITE SMILEY


Restaurant Grand har modtaget Fødevarestyrelsens elite smiley. De forudgående rapporter kan læses hos fødevarestyrelsenSiden 1897