Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - DINNER SHOW - 

Jens Jacob Tychsen

1. Februar 2025 - 18:30 

Med udsigt til den 10. og sidste sæson af TV2 serien Badehotellet, har du nu muligheden for at opleve en forrygende aften i selskab med Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse. Vi kender ham som den flamboyante og dameglade Hr. Weyse fra Andersens Lille Badehotel og dette har medført, at der med tiden er blevet plads til en charme og en storladenhed, der passer som fod i hose til alt det som kendetegner en rigtig entertainer.


Grand Hotel tilbyder et top underholdende og musikalsk one-man dinnershow med alt, hvad der hører sig til inden for musik, sange, komik, tryl… og en snert Hr. Weyse.

Aftenen indledes af et glas Champagne efterfulgt af Restaurant Grands koncertmenu i 3 serveringer med vinmenu før aftenens hovednavn Jens Jacob Tychsen indtager scenen i Glassalen.


Glæd dig en elegant buket sammensat med masser af grin og swingende rytmer, der vækker glade minder. Der vil være skønne uforudsigelige overraskelser fra gang til gang, da Tychsen aldrig er bleg for at blande kortene og finde på nye tiltag.


Entrébillet

inkl. velkomst Champagne, koncertmenu & vinmenu.


Pris per person: 1.295,-