Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - JULEFROKOST 2024 - 

Fredag 6. December 2024 - 18:30

Lørdag 7. December 2024 - 18:30

Fredag 13. December 2024 - 18:30

Lørdag 14. December 2024 - 18:30

Julefest på Grand Hotel

Grand Hotel er vært når vi slår dørene op til et af årets helt store begivenheder den årlige julefrokost hvor vi på festligste manér byder julen velkommen med et brag af en fest.


Vi tager den årlige julefejring til nye højder med et sprudlende og elegant dinnerparty. Restauranten på Grand Hotel har forberedt en menu i 5 serveringer med tilhørende vinmenu og efterfølgende kaffe, te og sødt fra hotellets konditor.


Under middagen byder på vi underholdning med dansetruppen Foxy Ladies, der med vanelig sus i skørterne sætter gang i feststemingen. 


Efter middagen spiller Grand Orchestra op med dansable rytmer og swingende pophits under kyndig ledelse af kapelmester Lasse Skov. Det syv mands store orkester leverer en festlig blanding af hits fra de sidste 6 årtier; fra rock’n roll til moderne pop. Det hele bliver pakket ind i rendyrket spilleglæde af nogle af fyns bedste musikere.


Dans julen ind når Grand Orchestra med selvsikker charme spiller et fænomenalt mix af klassiske pophits fra Ed Sheeran til U2, Justin Timberlake og Thomas Helmig, et mix, der med garanti slider hul i sålerne på selv de stædigste bænkevarmere.


Book jeres pladser til Grand Hotels store julefrokost. Billetten inkludere 5 retters menu med vinmenu, kaffe the og sødt samt fremragende underholdning med Foxy ladies & Grand Orcestra, og selvfølgelig masser af julestemning.


Noter venligts om i ønsker hovedret 1 eller 2 i kommeneratfeltet ved bestilling.


Pris per person 1.395,-

Aftenens forløb

16:00 Hotel Checkin åbner.


18:00 Gør din ankomst på den røde løber.


18:30 Julemiddagen serveres.


21:30 Grand Bar åbner i Glassalen


22:00 Grand Orchestra


01:00 Tak for i aften.

Dresscode

Semi Formel el. Formel


Midi cocktailkjole eller gulvlang aftenkjole.


Jakkesæt dobbelt- eller enkeltradet eventuelt med matchende vest, loungesuit eller smoking er også accepteret.


Bemærk venligst at skjorte med slips eller butterfly er velanset.

Gruppebooking

For selskaber på 15+ personer


Ønsker du at lave en booking til størrere grupper eller i virksomhedsregi kan du med fordel rette henvendelse til vores konference og event afdeling.


Pr. mail:

Konference.grand@firsthotels.dk


Pr. Telefon i dagtimerne

+45 30 57 91 89