Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - MØDE & KONFERENCE - 

Konference

Grand Hotel i Odense er med sin centrale placering og helt unikke stemning det perfekte sted at afholde konferencer. Vi tilbyder faciliteter med alt det nyeste inden for AV-udstyr, og vi råder blandt andet over en storslået konferencesal med kig gennem et glastag til åben himmel med plads til 160 siddende gæster.

Møde

Grand Hotel i Odense er med sin store fleksibilitet den ideelle mødepartner til din organisation. Vores store udvalg af møde- og gruppelokaler er perfekte til bestyrelses- og gruppemøder, og vores mange spændende frokost- og forplejningsmuligheder sikrer, at du og dine mødedeltagere får en fremragende oplevelse.

Firmafest & Julefrokost

Hvad end du ønsker et afslappet arrangement eller et bugnede dansegulv, så er Grand Hotel den rigtige samarbejdspartner til jeres arrangement.


Vores store sale byder på fantastiske rammer til festlige arrangementer, og vores store kapacitet og centrale placering i hjertet af Danmark gør det muligt at samle hele jeres organisation til et brag af en fest.

Dit arrangement, din menu.

På Grand Hotel sammensætter vi en udsøgt frokostanretning med 5 smagfulde elementer til dig og dine gæster.


Restaurant Grands konditor sørger for udsøgt eftermiddags forplejning med søde sager og sprøde fristelser.


Med Grand Hotel som konferencepartner kan du og dine gæster nyde udsøgte fristelser og lokale delikatesser. Kun fantasien sætter grænser, når du med Restaurant Grand byder dine gæster til bords.

Overnat på Grand Hotel

På First Hotel Grand tilbyder vi moderne værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Alle vores værelser har skriveborde, så du i ro og mag kan arbejde på din næste store idé.


Vi ved, at en god konferencedag begynder med en god nats søvn, derfor anbefaler vi vores rummelige SmartBed-værelser, til dig der ønsker total kontrol og ubegrænset komfort.


På First Hotel Grand finder du alle de faciliteter du har brug for, om du ønsker at nyde tilværelsen i vores restaurant, arbejde i business lounge eller hygge dig med kollegerne i Grand Bar.

Kontakt

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Jeg glæder mig til modtage dit opkald eller mail, så vi i fælleskab får skabt en fantastisk konferenceoplevelse for dine gæster i storslåede konferencelokaler på First Hotel Grand i Odense.


Konferencebookingen er åben på hverdage i tidsrummet mandag til torsdag 08:00 - 16:00 og fredag 08:00-15:00.


Jeg glæder mig til at høre nærmere om jeres kommende  møde eller konference.

 

De bedste hilsner

Jonas Duvander

Konference & Eventkoordinator

Booking 

Hånd justere glas i Restaurant Grand