Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - SELSKAB & BANKET - 

Bryllup og Selskab

På Grand Hotel har vi lokaler til fest og selskab såsom bryllupper,  konfirmationer og fødselsdage.


Siden 1897 har Grand Hotel dannet ramme om prægtige og storslåede fester i Odense. I dag er Grand Hotel en af byens førende lokationer til bryllupper og andre store festbegivenheder. Hold din næste fest i en tidløs elegant ramme og giv dine gæster en luksusoplevelse de sent vil glemme.


På Grand Hotel får du altid fuld service fra første henvendelse, vores event koordinator har mange års erfaring med planlægning af alt fra små intime affærer og soiréearrangementer til store fester og koncerter. Kun fantasien sætter grænser når du byder velkommen til fest på Grand Hotel i Odense.

Bryllup

På Grand Hotel er alle bryllupper unikke. Hold Jeres livs største og vigtigste fest i hjeret af Odense.


Vores bryllupsplanlæggere tager udgangspunkt i Jeres ønsker og drømme og skræddersyr et bryllupsarrangement der passer til netop Jeres vision. Fra mindre og intime eftermiddags- og aftenarrangementer til større heldagsoplevelser der strækker sig ud på nattes sene timer.

Giv Jeres Gæster en oplevelse ud over det sædvanlige og byd velkommen til bryllupsfest i en af Hotellets smukke sale og restaurant. Vores bryllupsplanlæggere er med Jer hele vejen fra første henvendelse til brunch dagen efter.


Book en fremvisning og hør om de mange muligheder I som brudepar har når festen afholdes på Grand Hotel.


Konfirmation

Hold en moderne konfirmationfest i hjertet af Odense. Vi tilbyder både klassiske festarrangementer med 3 retters menu, Brunch eller  Afternoon tea. Se vores forskellige tilbud og book en uforpligtende fremvisning.   

Barnedåb

Vi planlægger dåbs- og navngivningsfester ud fra jeres individuelle ønsker. Prøv den lækre og populære Champagnebrunch og nyd en dejlig og hyggelig dag med familien på Grand Hotel. Book en uforpligtende fremvisning med vores event koordinator.

Mindehøjtidelighed

Saml familie og bekendte til en smuk stund på Grand Hotel i Odense. Når mindehøjtideligheden holdes på Grand Hotel kan du være tryg ved tanken om at vi har rammerne og eksperticen til at skabe en smuk og værdig afsked.

unsplash