Grand Hotel Odense Vinatage logo.

 - MØDE & KONFERENCE - 

Konference

Det smukke First Hotel Grand Odense stammer fra 1897 og anses af mange for at være det mest unikke konferencehotel på Fyn.


Vi er stolte af at yde service, der bygger på en ægte interesse i at gøre vores bedste - hver gang. Vores dygtige og imødekommende personale hilser dig velkommen med åbne arme.


Inviter dine gæster på en enestående og udbytterig oplevelse, hvor stolte kokke, tjenere og teknikere står klar til at skabe netop din konference.


Vores konferencelokaler er indrettet med respekt for hotellets historiske arv og formår at give plads til både bygningens arkitektoniske udtryk samt de innovative og tekniske løsninger, som forventes af en af landets førende udbydere af moderne konferencer.


Glassalen

KAPACITET I GLASSALEN


160 personer i biografopstilling

100 personer i skolestil

110 personer ved runde borde


Storesal

KAPACITET I STORESAL


120 personer i biografopstilling

60 personer i skolestil

60 personer ved runde borde


Dit arrangement, din menu

På Grand Hotel sammensætter vi en udsøgt frokostanretning med 5 smagfulde elementer til dig og dine gæster.


Restaurant Grands konditor sørger for udsøgt eftermiddags forplejning med søde sager og sprøde fristelser.


Med Grand Hotel som konferencepartner kan du og dine gæster nyde udsøgte fristelser og lokale delikatesser. Kun fantasien sætter grænser, når du med Restaurant Grand byder dine gæster til bords.

Overnat på Grand Hotel

På First Hotel Grand tilbyder vi moderne værelser med luksussenge, fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Alle vores værelser har skriveborde, så du i ro og mag kan arbejde på din næste store idé.


Vi ved, at en god konferencedag begynder med en god nats søvn, derfor anbefaler vi vores rummelige SmartBed-værelser, til dig der ønsker total kontrol og ubegrænset komfort.


På First Hotel Grand finder du alle de faciliteter du har brug for, om du ønsker at nyde tilværelsen i vores restaurant, arbejde i business lounge eller hygge dig med kollegerne i Grand Bar.

Kontakt

Jeg bestræber mig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Jeg glæder mig til modtage dit opkald eller mail, så vi i fælleskab får skabt en fantastisk konferenceoplevelse for dine gæster i storslåede konferencelokaler på First Hotel Grand i Odense.


Konferencebookingen er åben på hverdage i tidsrummet mandag til torsdag 08:00 - 16:00 og fredag 08:00-15:00.


Jeg glæder mig til at høre nærmere om jeres kommende  møde eller konference.

 

De bedste hilsner

Kenneth Hansen

Food & Beverage Manager

Booking 

Hånd justere glas i Restaurant Grand