Koldporcheret dansk pighvar, toppet med löjrom, hertil cremet muslingeemulsion, syltede fynske asparges samt sprød rug og ristede hasselnødder.
Parisienne af æbler og selleri, hertil sauce på fynsk æblemost og smør samt dildolie og sprød majs-tuille.
Ristet hummersoufleret morkel på cremet blomkål, tilsmagt med brunet smør, hertil syltede tranebær, ristet kantarel, toppet med friskrevet trøffel.
Sprød kugle af cremet risotto med kulmule, ravost samt purløg og citrus.
Sprød tærte med skaldyrssalat samt dild og fermenteret æblegelé.
Sprøde frølår med hjemmelavet mayonnaise, tilsmagt med yuzu.
Naturel med rabarbergranité.
Med rødløgsvinaigrette og estragonolie.
Gratineret med fed fraiche, Vesterhavsost og urtekrumme.
10 g. Bearii kaviar hertil hjemmelavet boghvede blinis samt fed fraiche og snittet rødløg.
Timianbagt helleflynderfilet med smørdampede hvide og grønne asparges, hertil små gulerødder med top, gulerodscreme,
nye kartofler vendt i urter og smør samt cremet sauce fondue, tilsmagt med citrus og purløg.
Helstegt dansk kalvefilet og friteret kalvebrissel, hertil ristede shiitake-svampe og bagte jordskokker,
hertil spinatcreme, syltede perleløg samt sprød pommes Anne og cremet ramsløgs-hollandaise.
Braiseret fennikel og sprød paneret svinekæbe, hertil grillet cikorie med honning og mormordressing
samt sprød pommes Anna og sauce på anis og peberbacon
4 velsmagende danske oste med hjemmelavet sprødt knækbrød samt portvinssyltede nødder og hybenkompot.
Vaniljesyltede rabarber og hjemmelavede kammerjunkere, hertil solmodne bær, frisk bærsauce samt cremet kærnemælkssorbet.
Hvid chokolade panna cotta med citrussyltede skovbær, tilsmagt med amaretto, samt vaniljeis med tonkabønner og sprød havretuille.
Grand's jordbærtærte af sprød mørdej, smurt med 70% mørk chokolade, vaniljecreme, toppet med solmodne jordbær og chokoladespåner, hertil cremet vaniljeis samt frisk jordbærsirup og sprød mandelkrokant.