Sprød kugle af cremet risotto med kulmule, ravost samt purløg og citrus.
Sprød tærte med skaldyrssalat samt dild og fermentéret æblegelé.
Sprøde frølår med hjemmelavet mayonnaise, tilsmagt med yuzu.
Naturel med citrongranité.
Med rødløgsvinaigrette og estragonolie.
Gratineret med fed fraiche, Vesterhavsost og urtekrumme.
10 g. Baerii kaviar hertil hjemmelavet boghvede blinis samt fed fraiche og snittet rødløg.
Cremet hummersuppe tilsmagt med cognac hertil urtebagt helleflynder samt julienne af gulerod, selleri, porre og citrusskal, toppet med friskrevet trøffel.
Parisienne af æbler og selleri hertil sauce på fynsk æblemost og smør sa,t dildolie og sprød majs-tuille.
Fermentéret stikkelsbær og fritéret lions mane, hertil cremet sauce blanquette tilsmagt med miso samt fritéret kammusling toppet med kaviar og skovsyre.
Braiseret fennikel og sprød paneret svinekæbe, hertil grillet cikorie med honning og mormor-dressing samt sprød pommes Anna og sauce anis og peberbacon.
4 velsmagende danske oste med hjemmelavet knækbrød samt portvinssyltede nødder og hybenkompot.
Chokolademousse med honeycomb, serveret med hvid chokolade, broken gel samt mokka iscreme og sprød honningtuille.
Vanilje fromage med citrussyltede skovbær tilsmagt med amaretto samt vaniljeis med tonkabønne og sprød havretuille.