Sprød kugle af cremet risotto tilsmagt med parmesan og trøffel.
Tærte med løgconfit og timian samt revet Vesterhavsost.
Foie gras terrin på ristet rug med syltet æble og sød pærekompot.
Naturel med citron.
Med syltet æble samt dild og ristede hasselnødder.
Gratineret med fed fraiche og Vesterhavsost.
10 g. Bearii kaviar hertil hjemmelavet boghvede blinis samt fed fraiche og hakket rødløg.
Cremet jordskokkesuppe med smørbagt torskeryg og ristet tørsaltet bacon hertil syltede danske æbler og urter.
Gravad kalveinderlår med friskostcreme hertil syltet glaskål samt sprøde jordskokkechips og krydderurtesalat.
Sprød brioche med stuvede svampe, skalotteløg, saltet citron samt friskrevet Vesterhavsost og trøffel.
Helstegt svinemørbrad med knuste sprøde svær, citronskal og urter hertil glaserede rødbeder samt bagt flan med urter og sort trompethat serveres med sauce Robert.
4 velsmagende danske oste med hjemmelavet knækbrød samt portvinssyltede nødder og hybenkompot.
Cremet vanilje panna cotta med kirsebærgelé hertil amarena kirsebær samt mokka iscreme og sprød biscotti med mandler.