Trøffelsouffleret kuller hertil smørsauterede danske ærter, gulerod med top, broccolini samt karamelliseret sommerkål og pighvarskum.
Stegt oksemørbrad og håndbælgede ærter hertil ristede bøgehatte og skorzonerødder samt gulerødder med top og kraftig morkelsauce.
Ristet foie gras kr. 65,-
Svampefarseret perlehøne hertil smørsauterede majs og skalotteløg, ristede kantareller, dampede sommerløg samt cremet fjerkræsreduktion og friske brombær.
Gravad hjorteinderlår og syltede grønne fynske asparges hertil røget creme samt radise og sprøde chips.
Grillet jomfruhummer hertil bagte, rå og marinerede små søde tomater, fermenteret hvidløgscreme samt hummerskum og sprød flæskesvær.
Koldpocheret laks med grillet citron hertil syrnet fløde med urter og ørredrogn.
Cremet blomkålssuppe med bagt pighvar hertil smørstegte blomkål, sprøde croutons samt urter og trøffelolie.
Tilkøb: friskrevet trøffel kr. 45,-
Sprød kugle af cremet risotto tilsmagt med parmesan og trøffel.
Tærte med løgconfit og timian samt revet Vesterhavsost.
Foie gras terrin på ristet rug med syltet æble og sød pærekompot.
Naturel med citron.
Med syltet æble samt dild og ristede hasselnødder.
Gratineret med fed fraiche og Vesterhavsost.
10 g. Bearii kaviar hertil hjemmelavet boghvede blinis samt fed fraiche og hakket rødløg.
4 velsmagende danske oste med hjemmelavet knækbrød samt portvinssyltede nødder og hybenkompot.
Kærnemælkssorbet og sprøde hjemmelavede kammerjunker hertil sommerens danske bær og bærsauce.
Kontitorens klassiske jordbærtærte med chokoladeovertrukken sprød mørdejsbund, creme anglaise, solmodne danske jordbær og sprøde chokoladespåner.
Pistacie mazarin med hibiscus marinerede rabarber hertil vaniljemousse lavet på creme fraiche og vaniljesyltede røde danske bær.