Sprød kugle af cremet risotto tilsmagt med parmesan og trøffel.
Tærte med løgconfit og timian samt revet Vesterhavsost.
Foie gras terrin på ristet rug med syltet æble og sød pærekompot.
Naturel med citron.
Med syltet æble samt dild og ristede hasselnødder.
Gratineret med fed fraiche og Vesterhavsost.
10 g. Bearii kaviar hertil hjemmelavet boghvede blinis samt fed fraiche og hakket rødløg.
Anderilette på smørstegt surdejsbrød med rysteribs samt syltede tranebær og sauce Bigarade.
Krydret græskarsuppe og smørbagt torskeryg hertil syltede græskar samt sprøde kerner og tørret porre.
Stegt rødtunge og Karl Johan svampe serveret med ristede hasselnødder samt svampeconsommé og urter.
Rimmet kammusling og trøffelemulsion hertil ristede hasselnødder samt syltede sennepskorn og urter.
Tilkøb: friskrevet trøffel kr. 45,-
Ølbraiserede svinekæber på kartoffelkompot tilsmagt med smør og urter hertil confiterede rødder og syltede rødbeder.
Helstegt dyreryg og rødvinsbraiseret skank i sprød pankorasp hertil ristede kastanjer, glaserede rødbeder samt sellericreme tilsmagt med brunet smør og kraftig rødvinssauce.
Ristet foie gras kr. 65,-
4 velsmagende danske oste med hjemmelavet knækbrød samt portvinssyltede nødder og hybenkompot.
Vaniljeparfait med syrligt indlæg af rabarbersorbet på sprød kiksebund hertil vaniljesyltet rabarber. Toppet med luftig brændt marengs.
Klassisk Gateau Marcel serveret med marineret blodappelsin, sprød krokant og frisk appelsinsorbet