Fjordrejer med grillede fynske asparges hertil sauce mousseline og krydderurtesalat.
Cremet hummerbisque tilsmagt med cognac hertil hummerballoutine samt syltede skorzonerødder og fennikel.
Tilkøb: Caviar kr. 45,-
Gravad hjorteinderlår og syltede grønne fynske asparges hertil røget creme samt radiser og sprøde chips.
Ristet kammusling serveret i skal med cremet blomkål, dildolie samt ristede hasselnødder og urter.
Sprød kugle af cremet risotto tilsmagt med parmesan og trøffel.
Tærte med løgconfit og timian samt revet Vesterhavsost.
Foie gras terrin på ristet rug med syltet æble og sød pærekompot.
Naturel med citron.
Med syltet æble samt dild og ristede hasselnødder.
Gratineret med fed fraiche og Vesterhavsost.
10 g. Bearii kaviar hertil hjemmelavet boghvede blinis samt fed fraiche og hakket rødløg.
Timianbagt kulmule på smørsauteret spinat hertil gulerødder med top samt grillet porre og skaldyrsfrikassé.
Rosastegt kalvemørbrad og karamelliseret blomkål, smørdampede fynske asparges samt ristede shiitake svampe og trøffelsauce.
Tilkøb: friskrevet trøffel kr. 45,-
Ristet foie gras kr. 65,-
Stegt duebryst samt cremet forårsfrikassé med glaserede brisler, selleri og gulerødder i sprød vol au vent.
Gratineret økologisk gedeost fra Tebstrup hertil bitre salater vendt i vinaigrette samt ristede valnødder.
Chokoladeovertrukne mørdejsbunde med rabarbergelé toppet med chantillycreme og vaniljesyltede rabarber.
Klassisk fransk citrontærte med brændt marengs samt cremet vaniljeis og sprød nougatine.
Rabarbermazarin med vaniljesyltede rabarber hertil rabarbersorbet samt rabarberconsommé og sprøde rabarberkys.